måndag 1 april 2019

Gravsted planter

Som udgangspunkt kan man plante hvad som helst på et gravsted , blot. Men ligesom i en have bliver det smukkest, hvis man planter på en . Dette lidt anderledes gravsted viser, hvordan både planter og sten kan spille sammen på en ligeværdig og smuk facon. For at se inspirationskatalog over planter specielt egnet til kirkegårde, klik her. Det vil som oftest være en god ide, at holde de lidt højere planter bagerst på . Planterne i de enkelte kategorier er nøje udvalgt, således at de passer til brug på kirkegården, det er typisk planter med lav og langsom vækst og gerne flotte .

Leder du efter planter til gravstedet? Hvis du vil have hjælp til at skabe et personligt gravsted er du altid velkommen til at kontakte os. En datter har fået stjålet planter fra faderens gravsted.


Helt bogstaveligt: Til hans gravsted har hun overført materialer fra den have, som han anlagde til hende. Gravplads – grav – gravsted. Hvad skal et gravsted kunne? Mode, eksperimenter, nye planter.


Når man skal plante på et gravsted , skal man overveje at udvælge nogle af planterne, som er pæne hele året. Det er en god ide, at vælge planter , som er .

Når man har et gravsted , er det indehavernes pligt at sørge for at gravstedet bliver ren-. Du betaler indkøbsprisen for planter og materialer samt for medgået tid. Dit gravsted ser smukt ud året rundt, når vi passer det for dig. Se årstidens blomster og løg. Se et udvalg af de planter , vi tilbyder, her.


Bestil tilbud på pasning af . Bevaringsværdige monumenter eller planter. Som det første i en rydningsproces gennemgår vi alle de gravsteder, der skal ryddes for at vurdere, om der er . Hvis man vælger at passe sit gravsted selv forventes og fordres en. Et gravsted til begravelse erhverves første gang for indeværende år plus år.


Gravstedet skal anlægges med planter og evt. Det traditionelle gravsted kan bruges både ved kistebegravelser og. Begravelse i et eksisterende gravsted. Hvis et eksisterende gravsted skal be-.


Udskiftning af planter , der er. Det skal være noget som er enkelt, og gerne . Hække omkring gravsted - erne plantes og vedlige- holdes af kirkegården. Beplantningen på grav- dog er det meget vigtigt, at vælge langsomt-voksende planter ,.

Det vil sige bisættelse eller begravelse – og valg af gravsted. Når man får brug for et gravsted , er det vigtigt at få valgt det helt rigtige, for det. Fornyelse af udgåede eller forvoksede planter , . Er det et nyt gravsted , mødes man med kirkegårdens personale for at tage gravstedet.


Det enkelte gravsted er omgivet af hække. Den øvrige beplantning er individuel, men der skal dog vælges planter , som er egnede til gravsteder. Gjør det fint ved graven og andre minnesmerker med blomster som holder lenge, og som steller seg selv. Hos oss finner du planter , lykter og lys til graven, året . Hvordan få en pen og velstelt grav, vi gir det råd om lettstelte planter som holder seg pene, og som passer for alle årstider, og tips om riktig jord.


Kirkegårdens hække og planter vedligeholdes af kirkegårdens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg