måndag 10 juni 2019

Pynt til kirkegården

Her om efteråret og specielt om vinteren, kan det være en udfordring at finde noget til graven, til kirkegården , til ens lille have der dels ikke visner, og som kan. Når tankerne går til dem, der ikke er blandt os længere, er det måske en trøst at pynte lidt op på kirkegården. Mens minderne myldrer frem, finder man måske lidt.


Det har kirkegården nu håndhævet - til stor overraskelse for et forældrepar. Der er også dage, hvor de ansatte ikke kan gå udenfor på kirkegården på grund af vejret, og så kan de bruge tid på at lave den slags pynt. Allehelgensdag, en dag mange ønsker å pynte gravstedet ekstra fint og hedre de kjære som har gått bort.

Vil du gerne pynte et gravsted med bamser, lys eller noget helt tredje, er der. Stedet tilhører stadig kirkegården , og det er som sådan lejet. Bamser, Legoklodser og perlekæder.


Gør det selv pynt til kirkegården. Se skridt for skridt, hvordan du laver et fint og holdbart hjerte til. De tok blomster og lykter og pynt , ja absolutt alt sist, forteller hun. Kirkegården har totalansvar for pynt og stell av gravstedet.


Man må ikke pynte med gran eller blomster på gravstedet. Nå har hun tatt i bruk en ganske .

NW): Tilstrømmingen til kirkegårdene på Allehelgensdag har økt. Gartneriene har hatt det travelt denne uken. Som en sjov juleidé har de pyntet forskellige grave på kirkegård med meget kunstnerisk granpynt, som julehjerter og kræmmerhuse.


Siden begravelsen har jeg vært ofte på kirkegården , ofte bare for å sitte der. På allehelgensdag minnes vi de som har gått bort ved å tenne lys og pynte gravstedet. Har du tid til å sette blomster på kirkegården må du ha tid til å rydde opp . Skal fjerne denne treklynga på kirkegården.


Folk blir stadig mer opptatt av å pynte gravstedene til sine kjære, og nå skal også selve gravsteinen være individuelt tilpasset. Os kirkegård : – Noen stjeler pynt fra gravene . Gjennom vinteren er det nakent og kaldt på kirkegården , og det finnes lange tradisjoner for å pynte gravene med vintergrønt, spesielt under julehøytiden. Hellesmarks råd og tips er gode for alle som ønsker å plante blomster på kirkegården.


Steinbedplanter Hellesmark anbefaler hagepute, stemor og andre . Planter og blomster er det mye av på en kirkegård , og det er fint. All pynt på kirkegården som ikke er varig, for eksempel. En fin tradisjon, sier Ane Mork, daglig leder ved. Dessuten finnes det også mye annet pynt som egner seg på kirkegården nå.


Det skal tåle de påkjenninger som det utsettes for ved vanlig drift og vedlikehold av kirkegården. Dette gjelder også pynt av type fygler, lykter o.

Blomsterbutikkene jobber lange dager med å ferdiggjøre kranser og dekorasjoner som skal pynte opp på kirkegården , men har man tid og lyst kan man enkelt . Et område av kirkegården er avsatt til andre tros- samfunn. Vi har stort utvalg av gravpynt, bl. Bruken av løse pynte - gjenstander skal . Søndag fant Mats Hansen farens grav rasert av pøbler som har fjernet pynt fra gravsteinen. Hansen så seg rundt på kirkegården og fant raskt ut . Kråker som holder til i nærheten boltrer seg på kirkegården og forsyner seg av blomster og pynt , skriver Hålogaland Avis.


Her står kasserede gravstene i et hjørne af kirkegården. I stedet kunne de være endt i haven hos de pårørende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg