fredag 16 augusti 2019

Hus med utleiedel skrå tomt

Vi er en hus -produsent som leverer hus tilpasset alle slags tomter og alle slags familier. Uansett om du ønsker å bygge alt på ett plan, 5- eller etasjer, hus for. De aller fleste husene kan bygges på ulike tomter , både flate og skrå.


Flere av husene er det også tegnet inn en utleiedel. Herskapelig hus fra Systemhus . Vi hjelper deg selvfølgelig med tomtebefaring og tilpasning av huset slik at bolig og.

Hoelsgaard er en ekstraordinær herskapelig hus i tre etasjer med utleieleilighet, tilpasset skrå tomt. Et bruksareal på 3kvadratmeter gjør Hoelsgaard til det . Dersom man velger utleie i underetasjen, har du mulighet til å få en skattefri. Skråtomt egner seg best for bolig med sokkeletasje. En funkisinspirert bolig beregnet for skrå tomt.


Først sørger arkitekten for å få oversikt over hvor mye tomten skråner. Noen ganger er løsningen å bygge huset med dobbel sokkel og en toppetasje. Huset har funkispreg, samtidig som det har sjarm og sjel, med store, høye vinduer som bader boligen innvendig med naturlig lys.

Kundetilpasset Hustype Bømlo, Blink Hus. Sveio – Funkishus for skrå tomt med separat leilighet i første etasjen. Leiligheten er ideell for utleie og gir huseier en unik finansieringsmulighet. Under finner du våre modeller merket med Med utleiedel.


Klikk på bildene for å se mer. Ta en titt og la deg gjerne inspirere av våre moderne ferdighus. HUSK - VI TILPASSER ALLE VÅRE HUS OG BYGGER PÅ DIN ID!


God takhøyde, luftige rom med mye dagslys, stor terrasse og utleiedel i. Huset er tilpasset skrå tomter og inngangen er i 2. My- Hus presenterer – funkishus med utleie ! Marius er et funkishus med stor terrasse og utleiedel på både skrå og flat tomt. Huset har et moderne uttrykk i både form og utseende, samt en svært fleksibel planløsning. Vi er eksperter på å bygge hus , men det er ditt privilegium å gjøre det til et hjem. Villa Blindheim er en stor og vakker enebolig for skrå tomt med bi-leilighet beregnet.


Rosendal med utleiedel er et flott hus som gir god plass til storfamilien,. Hyggelig trehus beregnet for skråtomt med store vinduer som gir godt med lys. Urjotunen, symboliserer starten da Jorden ble laget av.

Spennende og moderne enebolig med utleie -leilighet i sokkeletasjen. Syklus skiller seg ut i nabolaget. Det er et spennende hus med fleksibel planløsning, og egen utleiedel. Generelt: etasjer, passer for skrå tomt. Husbankfinansiering, Skrå tomt , Utleie.


Et svært økonomisk hus med hele boenheter. God planløsning sikrer effektiv utnyttelse i begge etasjer. Med enkle grep kan Ida også leveres med utleiedel i kjeller.


Flott funkis hus , med store rette takflater, og store vinduer. Det er enkelt å tilpasse boligen til skrå tomt , eventuelt med hybel i underetasjen. Type bolig: Enebolig med utleiedel. Kråkenes er tilpasset skrå tomter.


Utvendig har huset integrert carport med to separate sportsboder og usjenert terrasse . A4- Skrå tomt og utleie i hele sokkeletasjen. Saltdalshus A4- her vist med den matchende . Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg