måndag 26 augusti 2019

Konferens hållbarhet

Välkommen till vår årliga konferens om strategiskt- och praktiskt miljöarbete i en kommun. Detta är en konferens för personer som ansvarar för, arbetar me eller vill veta mer om hållbarhetsfrågorna på strategisk eller praktiskt nivå i bygg- och . Kraven på företag och organisationer att göra hållbarhet till en integrerad del av sin verksamhet ökar. Fotografi från konferenstillfället med Simon och några deltagare samlade . Hållbarhet är inte längre en punkt i årsredovisningen, den .

Bli inspirerad och få stöd i arbetet med hållbarhet vid evenemang! Du får konkreta råd från arrangörer som lyckats med . Green Key - en internationell miljömärkning för hotell och konferens. Mötesplats social hållbarhet är ett forum för att utveckla välfärden på ett. Efforts omtalade och välbesökta konferens om hållbara evenemang som hölls i Göteborg i höstas flyttar nu till . På en plats som den här kommer miljötänkande naturligt.


Vi på Hackholmssund har alla ett genuint engagemang för.

Bergslagsakademin bjuder in till en konferens om social hållbarhet i Lindesbergs arena. Konferensen är en mötesplats för alla som är intresserade av . Vi står inför flera utmaningar, men också möjligheter, när det gäller social hållbarhet i Sverige och. En sådan konferens ägde rum på Münchenbryggeriet i Stockholm i måndags.


Företaget Effort Consulting hade samlat ett åttiotal deltagare på . En högskoleövergripande konferens ska nu bidra till att bredda arbetet genom. Akademiska Hus deltar på konferens om hållbarhet med Global Compact i Göteborg. Den 8-maj träffas de nordiska länderna inom Global . Om vad som händer när människor möts.


Följ med Svenska Flygbranschen i oktober till denna viktiga konferens i Geneve där världens ledande experter diskuterar hållbarhet och flyg. Building Sustainability är en konferens om hållbarhet inom fastighetsutveckling, nybyggnation, renovering, energi, stadsutveckling och . Regional mötesplats för social hållbarhet vänder sig till förtroendevalda och. Från till 1eller 1till nära 0? Läs mer om vår resa mot att bli ett Nearly Zero Energy hotell.


Internationell konferens om läsfrämjande, empati och social hållbarhet.

Kan skönlitteratur bidra till vår förmåga att tolka andra? Omställningsnätverket vill förändra vårt sätt att se på både miljö, ekonomi och relationer. I år förlägger nätverket sin hållbarhetskonferens till . I syfte att sprida inspiration, utbyta idéer och öka kunskapen om möjligheterna till att minska brottsligheten och öka tryggheten i stadsutveckling . Denna vecka har en delegation i det europeiska Ruggedisedprojektet, ett projekt för hållbara . Denna konferens ger dig inspiration och kunskap om hur du kan arbeta . Sophie Hemne de Robien och Kajsa Rives, konsulter inom social hållbarhet på Goodpoint, var två av talarna på den välbesökta konferensen . För oss på Pensionat Söderåsen är HÅLLBARHET en ledstjärna i allt vi gör och vi har därför arbetat fram ett miljöledningssystem för att säkerställa . Dome of Visions – Mötesplats med hållbarhet i fokus.


Den februari anordnar Örebro läns landsting en konferens på Örebro slott med namnet Tala om social hållbarhet och jämlik hälsa. Tusen tack för din insats under vår konferens , det var mycket, mycket bra! Den och den april arrangeras Sveriges .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg