måndag 9 september 2019

Hur länge var ni hemma med er valp

Förlåt min korkade fråga, men hur länge planerade ni att vara hemma med er valp när ni hämtat den och blev det som ni tänkt? Hur snabbt blev er valp rumsren? Hur länge vara hemma med valp ? Ni som skaffat hundvalp, hur länge var ni hemma med valpen efter.


När man skaffar valp , hur länge rekommenderas att stanna hemma med valpen innan man kan börja lämna den längre stunder. För och emot att skaffa hund?

Hur gjorde ni när ni nyss fått hem valpen ? Tog ni ledigt ifrån jobbet och hur länge behöver man vara hemma med den i början så att den tyr sig . Tex vi skaffade valp när jag var hemma , jobbade väldigt lite och. Undrar ungefär hur länge man behöver vara hemma med den? På samma tid ska ju även hunden bli trygg hemma med er. Anledningen till att en hund inte vill vara själv hemma är att hunden tycker detta.


Jag valde köket, men det var av rent praktiska skäl med tanke på hur lägenheten såg ut. Ska man lämna hunden ensam så länge den är stressad ? Sitter ni så hunden kan se er när ni har stängt in hunden eller stänger .

Du vill inte lämna hunden ensam hemma för länge. Det finns flera alternaitv till hur du löser vardagen med din hund. Det märker du när ni kommer hem.


Har du en liten valp ska du helst inte lämna den utom i korta stunder. Här är hennes bästa tips för hur du får en glad ny familjemedlem. Väl hemma börjar valpen undersöka allt som är nytt. Här kommer alla lekar och tricks ni lärt er tillsammans väl till pass, inte minst ord som hit och nej. En vuxen hund brukar klara av att vara ensam totalt timmar per dag.


En åttaveckors valp kan däremot oftast inte vara . Chriile här, Har tänkt på detta LÄNGE och de går mig på nerverna då ja inte kan klura ut det. Så detta är alltså en fråga till er som har hund och såklart jobbar. Träna vardagslydnad så blir er vardag tillsammans enklare! Att träna valpen i hur den ska bete sig är en bra start på ett härligt hundliv.


Det gör mycket för relationen. Hemma hos Joe Labero i Las Vegas med hans fru Anna Vinterfall. Vi har jobbat ganska länge för en grej i Kina, i Macao. En hund lever länge och ska vara tänkts som en kompis länge i ditt liv!


Här lär ni er att samarbeta, bygga ett band mellan ägare och hun vardagslydnad och mycket mer. Fråga dig själv: hur länge kan jag ta ledigt för att vara hemma med valpen ?

Tycker du att uppfödarens hundar verkar vara vad du längtar efter och ni får bra . Det är nu upp till er hur hunden och ni får ett bra liv tillsammans. Första tiden hemma (Minst dagar) skall ni inte ta emot besök eller åka iväg. Vi skulle hemskt gärna vilja veta hur ni har gjort med era valpar från att ni tagit hem. När började ni lämna er hund ensam i hundgård timmar, timmar osv.


Ett enkelt sätt att börja är att lägga ut godisbitar hemma , inomhus, lite runt om i rummet. Detta upprepas tills hunden förstått vad ni väntar er när ni säger leta. Som vanligt med en valp tränar ni bara en kort stund i taget. Nästa svårighet som ni kan variera är hur länge föremålet får ligga.


Sökord som leder er till det här inlägget är sökord soLag hund ensam hemma , hur länge kan min hund vara ensam hemma , hur länge får . Hur förhållandet än är, så är det en ny liten individ som skall lära sig att passa in i vår livsstil. Ni som tänker ställa ut er valp , träna mycket på bord och vänj den vid att man flyttar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg