fredag 14 september 2018

Sibetdjur

Viverrider eller sibetdjur (Viverridae) är en familj i ordningen rovdjur med omkring arter. De är små till medelstora och lever i södra Europa, Asien och Afrika. Dessa djur lever på marken i delar av Afrika och Asien och är jämförelsevis stora.


Böjningar av sibetdjur , Singular, Plural. Obestäm Bestäm Obestämd , Bestämd.

Nominativ, sibetdjur , sibetdjuret, sibetdjur , sibetdjuren. Vill du få tillgång till hela artikeln? Du sökte på ordet sibetdjur. Vi hittade synonymer för ordet sibetdjur som du kan använda i korsordet. Synonym til sibetdjur på bokstäver.


Ssgr (i allm. till 1): (jfr 2) SIBET- DJUR. Se fler synonymer, motsatsord och betydelser till sibetdjur.

Se exempel på hur sibetdjur används. Det är en bra korsordshjälp, hjälper till att fuska i . Hur stavas ordet Sibetdjur , vi vet den rätta stavningen och sätt att stava till Sibetdjur. Medicinsk informationssökning. Alla ord som slutar på Sibetdjur ett eller flera ord till Sibetdjur visas här.


Familjen Viverridae, sibetdjur Viverriderna är de ursprungligaste nu levande rovdjuren och bildar ursprunget för åtminstone två andra familjer, kattdjur och . Hit hör en miniatyrflodhäst, en stor form av fossan (ett kattliknande sibetdjur ) samt den väldiga elefantfågeln Aepyornis vars ägg rymde upp till åtta liter och . Men största delen av de fossila resterna är efter små vessle- och skunkliknande varelser, mårdar, kattdjur och sibetdjur – de sistnämnda är tidiga släktingar till . Sri Lanka-lejon eller Ceylonlejon, Panthera leo sinhaleyus, var en förhistorisk underart till lejon som var endemisk till Sri Lanka. Yintai intvingas avgå efter att ha berättat på sociala medier att han ätit myrkottar och sibetdjur under . Däggdjur - Vanlig genett - Sibetdjur - Fanaloka - Original stålstick efter teckningar av Adam, graverade av Thibault. Hyena - Hyaenidae - Sibetdjur - Viverridae - Däggdjur - Rovdjuren - Original litografi efter teckningar av Meunier, litografier av Motte.


Zimmern provsmakar sig fram på sin resa runt jorden. Idag är han i Vietnam och smakar på grisöra, silkesmaskar och kaffe gjort på avföring från sibetdjur. Snikekatter polski: Łaszowate português: Viverrídeos svenska: Sibetdjur (Viverrider) ไทย: ชะมด, อีเห็น.


Hyenor (Hyaenidae) är en familj i ordningen rovdjur.

De liknar starkt hunddjur men tillhör överfamiljen kattartade, tillsammans med sibetdjur och kattdjur. Eftersom lemurer inte borde finnas på Borneo tror forskarna att det i stället kan röra sig om ett djur tillhörande rovdjursfamiljen sibetdjur. Kopi betyder kaffe och Luwak betyder Sibetdjur , om jag är rätt informerad.


Tycker generellt att Aftonbladets tv suger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg