tisdag 9 oktober 2018

Oljning av betonggolv

Har en balkong där vi lagt trallplattor av akaciaträ. Frågan är den, hur gör man med oljning av dessa? Vill inte förstöra betonggolvet under.


Vilken olja färg till betonggolv ? Slipa innan oljning av nytt golv?

Behandling av betongbänkskiva? Weber Betongimpregnering är en lättflytande färglös vätska för impregnering av betong. Den ger ett vattenavvisande varaktigt skydd och förhindrar inträngning . TreStjärne Betongolja används inomhus på betonggolv , och på betongytor som tak och väggar. Ytorna skall vara rena, torra och obehandlade.


Ett målat betonggolv står bättre emot fläckar och slitage än ett obehandlat. Vid val av färgsystem kan du välja mellan tvåkomponentsfärg eller . Entré Golvfärg är en blank vattenburen golvfärg som används till betonggolv inomhus.

Entré går även att använda utomhus på till exempel balkonggolv och . I lördags behandlade vi uteplatsen som vi gjöt i somras. När vi gjorde gjutningen valde vi att låta glätta ytan, vilket gör den jämnare, slätare och . Ett riktigt bra betonglack för ytbehandling av betong, sten, murbruk och mycket annat. Slitstarkt och skyddar ytan på ett väldigt bra sätt! Här på CFF Industrigolv är vi specialister på allt som rör olika typer av golv, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för ytbehandling av betonggolv.


Ibland är det trångt Leverans av friggebod Sofi till Ölme. Klart för gjutning av plintar i strandvik Ölme. Träolja V Premium är en vattenspädbar träolja för oljning av obehandlat eller . Oljning av golv har egentligen ingen längre tradition, men med rätt sorts golvolja är det ett utmärkt alternativ, framför allt till lackade golv. Högkvalitativa produkter för ytbehandling av trä och andra sugande naturmateril, både inomhus och utomhus. Med en mer än hundraårig historia, bred . Betonggolv - betonggolv , badrumsinredning, badrumsrenovering, blästring, forbo ,. I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers.


Vi har lång erfarenhet av allt inom lokalvård och städning av många. Twister metoden för stengolv, osv.

Här presenterar vi underhållning av enomergolv och industrigolv. Kiilto TopPlan kan även användas vid avjämning av betonggolv innan mosaikparkett läggs (minsta skikttjocklek mm). Underlaget ska vara rent, stabilt och fast. Jag erbjuder golvslipning av alla slags trägolv och parkettgolv i Uppsala.


Jag arbetar gärna med miljövänliga produkter för lackning, färgning, vaxning och oljning av golvet. Slitna och svårstädade betonggolv och stengolv blir som nya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg