onsdag 3 oktober 2018

Saltutslag i kjellergulv

Har litt saltutslag på kjellergulvet , nokre flekkar med diameter på 10cm her og der. Også 5-10cm oppover nokre veggar. Når vannet fordamper blir det krystalliserte . Det kan feilaktig forveksles med muggsopp, men er ett resultat av fukttransport i betongen.


Saltutslag forekommer på murkonstruksjoner i grunnmur og kjeller. Mange har opplevd å få fuktflekker og saltutslag på betonggulv i kjeller , garasje eller på uteområder av betong.

Nå finnes det hjelp som kan . Høy luftfuktighet i råkjelleren kan ikke gi slike saltutslag. Om du har problemer med fuktig kjeller og drenerer uten å isolere utvendig, får du fortsatt fare for. Fukt i kjeller : Fuktige kjellere og fuktskader kan føre til dårlig innemiljø.


Kjellergulv er ofte lagt på husets grunnplate som igjen ligger direkte på bakken. Gulvet er derfor ekstra utsatt for fukt. For å hindre at fukten fra . Lukter det kjeller , må du være på vakt, sier Bøhlerengen,.


Bare en liten flekk med saltutslag er nok, et tegn på at dreneringen bør sjekkes.

Få en innføring i hva EPS-fuktsikring kan gjøre med fuktskade i kjeller ! EPS ( Elektro Puls System) er. Ved innredning av kjeller og sokkel til boligrom bør ytterveggen. Driver å pusser opp kjeller ,er lecamur som er pusset på innsiden. Vertikalt på veggen er det saltutslag under jord.


Vil nødig tid å grave rundt huset nå,er ikke. Controll Betongtett hindrer korrosjon i armering, saltutslag , oppsprekking,. Typiske områder er grunnmur, skorstein, kjeller , terrasse med støpt plate, vegg, gulv . Vi har saltutslag og fukt i kjelleren, skyldes sannsylingvis at det er lenge siden det ble drenert. Det er en uinnredet murkjeller.


Alt av materialer er blitt fjernet ut av kjeller. Kondens i uinnredet og dårlig isolert kjeller. Kalkutslag lar seg heller ikke børste av like lett som saltutslag.


Selv om muggsopp ikke vokser lett på . I tillegg skal grunnmuren ha tettepapp. Dersom dreneringen ikke fungerer kan man få fukt i kjelleren. Symptomer på fukt i kjeller er fuktflekker, saltutslag og . Felt med saltutslag og malingflass, forholdet vurderes å være av eldre dato.


Når steinene tørker, skiller de ut vannoppløselige salter, som populært kalles saltutslag.

Men faktisk er det mer enn forskjellige slags salter . Når grunnmuren er fuktig, stiger luftfuktigheten i kjelleren. Det gir ekstra gode vekstforhold for muggsoppen. Mange kjellere har så høy luftfuktighet.


Ved fuktinntrengning i kjeller vil det synes fuktroser, saltutslag mm på innsiden. Ingen ”kjellerlukt”, men saltutslag enkelte steder på gulv. Ta en fuktighets måling i kjeller uansett.


Fuktige områder tørker raskt opp, saltutslag forsvinner, og levevilkårene for. Hvis man skal rehabilitere en kjeller og isolere på innsiden av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg