söndag 13 januari 2019

Vi bygger nytt hus blogg

Vi har brukt mange arbeidstimer her, da den skulle bygges om og designes etter vårt ønske. Vi kjøpte huset vårt brukt for år siden og bonusen lå virkelig i det . Torsdag for uker siden hadde vi besøk av arkitekt. Hadde på forhånd laget plantegningene som vi ønsker å bruke :) Har lagt vekt på romslige . Title: Vi bygger nytt , Author: DHR Saga, Name: Vi bygger nytt , Length: pages,.

Gi oss et vink om du vet om et spennende hus vi bør besøke eller prosjekter og. Haugesun og vil i tillegg bruke internett og blogg for å vise frem og selge . For å få råd til denne tomten og å bygge hus måtte vi selge leiligheten vår i sommer og ettersom. Fra april til nå, alt er helt annerledes og nytt. Godt nyttår ønskes fra tranebærveien Feire jul og nyttår i nytt hus har vært. Jeg sliter litt med å kalle det for en blogg , og iallefall å kalle meg selv for en blogger.


Nytt hus til å bli gammel i på egen eiendom. Da vi var nygifte bodde vi i leilighet på Alders hvile.

Nå, år senere, bygger vi nytt hus som virkelig passer. Da vi fant denne drømmetomta, måtte vi bare bygge for tredje gang, sier Cathrine Alexandra Pettersen. Her får du noen gode grunner til å bygge nytt. Novemberutgaven av Vi Bygger Nytt kommer i din postkasse på lørdag.


Bli med hjem til fotograf Steinar Sortland sitt gøyale hus i Salhusveien i . Hervik, og vi har tatt turen til det som muligens er Haugesunds kuleste hus. Vi er veldig fornøyde etter det første året vårt i nytt hus. Forrige vinter fyrte vi i ovnen 3-ganger, men det . MilliVilla - en blogg om vårt boligprosjekt.


Dette kan være en blogg for de som er veldig opptatt av hvordan interiøret tar seg. Før vi sender tegningene til kommunen skal vi få en arkitekt til å se på . Forskjellen på innflyttingsklar og klar til maling er at med et hus som er klar til. Det er forhandlerne våre som selger og bygger husene.


Så nå når det nærmer seg høsten, får vi passe på å få knollene i hus før frosten, så har vi. Her er et lite knippe bilder fra vår første tid i nytt hus. Så da skal jeg lage noen flere blogg innlegg om fremgangen med innflytting og innredning.

Vi bygger fremtiden er Systemhus sitt slagor noe vi føler sier mye om våre verdier. Er du på leting etter et nytt hjem til deg og dine. Det vi har vært minst fornøyd med i byggeprosessen, har vært der hvor vi ikke.


Det sier Per Snorre Opdal, som sammen med Elin Mathisen bygger nytt hus på . Våre arkitekter gir deg tips til planleggingen av ditt hjem. Når man skal bygge et nytt hus , er det ikke bare dine drømmer og dine behov som . Ta med plantegningen med dine tilpasninger til oss, så vil vi i Hellvik Hus hjelpe. Lurer du på hvordan det er å bygge , eller hvilke løsninger andre har valgt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg