tisdag 14 maj 2019

Male betonggulv bad

Hvis man skal male betonggulv er epoxymaling et godt alternativ. Malte gulv er en dårlig løsning på bad. Da kan du male det med epoksymaling. Det er ekstremt slitesterkt og rengjøringsvennlig.


Du får derfor et gulv som er lett å vedlikeholde, med lang levetid. Jeg har et betonggulv i garasjen.

Det vil jeg gjerne male , men hva skal jeg bruke for at det skal holde? De ville pusse det opp, men nye baderomsfliser kom ikke på tale. Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting.


Men fagfolk advarer mot å ta for lett på oppussingen. Lurer på å ha slipt betonggulv på både bad og kjøkken, men lurer på om det blir glatt å gå på? Betong er et godt materiale å bruke på bad , men det krever at det er membran under. Parket på badet er lekkert, men ikke alltid like praktisk.


Det ser lekkert ut, men tilfredsstiller det dagens krav til baderom?

Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Vi kjøpte og la Mikrosement på bad og kjøkken i fabrikkleiligheten vi bygde om i fjor. Det har utseende til betong og er slitesterkt, men kan legges i tynne lag over andre . Vi synes det er fint med store fliser, men kanskje enda finere å ha helt slette overflater uten alle fugene.


Showroom- bad er gjerne slik, men vi . Det går med tonnevis av mørtel når man skal støpe nytt gulv på badet. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett. På gammelt betonggulv er det lagt varmekabler og avrettet med megaplan. Arkitekten har modernisert familiens bad i en tidløs stil med en grå. I starten var rommet utstyrt med en masse tilbehør i tre, men for øyeblikket . Trendy epoksygulv er perfekt i garasjer - men kanskje også i stuen?


Epoxy gulvmaling beregnet for betonggulv , men kan også brukes på gulv av tre eller sponplater. Man må ha tunga rett i munnen for å bo under bakken. Ved høyere fuktbelastning, slik som bad , vaskerom og badstue anbefales minimum . Med Bademiljøs budsjettkalkulator kan du estimere hvor mye det koster å pusse opp badet.


Se pris på ditt drømmebad her. En uinnredet kjeller kan bli til barnerom, bad , tv-stue eller utleieleilighet.

Men pass deg så du ikke går i fuktfella. Eternitt var et mye brukt byggemateriale frem til slutten av 70-tallet og fortsatt står det mange hus med slike plater som ytterpanel. På den måten får du et tørt bad. Men hva kan du egentlig gjøre . Når du bruker Betonggulv AS til din gulvavretting, får du fagfolk til å gjøre jobben for deg.


Det kan være vanskelig å få det riktig . Selv om det nesten bobler over av baderomsinspirasjon . Vil du pusse opp badet, men har et lavt budsjett? Vi ønsket et betonggulv med svarte fargepigmenter, og etter mye . Og hvor mye tror dere det vil koste? Ja, er klar over at prisen sikkert varierer sykt mye avhengig av hvilke løsninger man velger, men sånn hvis . For mange er badet mye mer enn et sted man steller og vasker seg.


Grønne planter og jordfargede detaljer gir ekstra liv til et hvitt og stilrent bad. Et diamantslipt betonggulv vil også føles mer organisk enn de klassiske .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg