fredag 15 juni 2018

Rengöra tvättmaskin med maskindiskmedel

Ge din tvättmaskin en rejäl rengöring med detta enkla knep. Det enda du behöver är askorbinsyra, citronsyra och maskindiskmedel. En tvättmaskin blir lätt smutsig och kan ofta lukta unket.


Med hjälp av några få ingredienser kan du mycket effektivt rengöra tvättmaskinen själv. Du behöver ättika, askorbinsyra, citronsyra och maskindiskmedel.

HUR rengör man tvättmaskinen ? En tablett maskindiskmedel är ett husmorstips, och jo jag är utb. Undrar du du gör för att rengöra din tvättmaskin och få bort dålig lukt? Enkel guide som visar hur du enkelt rengör tvättmaskinen ! Behöver du verkligen rengöra en tvättmaskin ? Normalt är diskmedel en mycket dålig sak att sätta in en tvättmaskin - men inte längre! Jag har fått tips om att köra en tablett maskindiskmedel i tvättmaskinen för rengöring när den börjar bli sunkig, har även hört att man kan köra .

Tvättmaskin och tvätt stinker! Dålig lukt i tvättmaskinen kan bero på mögel och tvättmedelsbeläggningar. Så här gör du tvättmaskinen ren igen – med ättika och bikarbonat. Det bildas fort lager av både tvättmedel och kalkrester i tvättmaskinen.


Detta gör maskinen mindre effektiv och bidrar till dålig lukt. Jag har ett bekymmer med min tvättmaskin och undrar om någon här inne. Ett sätt att rengöra slangen ordentligt kan vara att ta ner avloppslangen och . Men det är lätt att rengöra tvättmaskinen.


Här är sju saker du aldrig bör rengöra med diskmedel ! Precis som med diskmaskinen kan tvättmaskinen också översvämmas av lödder om . Det är ett bra diskmedel , men farligt för tvättmaskinen. Något som de flesta förr eller senare råkar ut för är mögel i tvättmaskin. Vi tipsar om hur man enkelt tar bort möglet.


Den är inte så fasansfullt gammal, någonstans . Att rengöra tvättmaskinen är enkelt med några smarta knep!

Klicka här för effektiva tips och husmorsknep för att göra rent din tvättmaskin. Det bästa sättet att rengöra den är med en trasa som är doppad i ett milt rengöringsmedel eller diskmedel. Särskilt filtret är viktigt att få rent eftersom det påverkar maskinens förmåga att diska ordentligt. Rengör delarna med lite diskmedel och varmt . Häll ½ dl Ättika () rakt ner i tvättmaskinstrumman och kör i gång ett varmt program, gärna 95grader. På det här sättet blir maskinen ren från avlagringar och.


I tvättmaskinen kan det bildas beläggningar som smuts och mögel. Läs bruksanvisningen om hur du ska rengöra din maskin, till exempel .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg