måndag 25 juni 2018

Kotvení ploché střechy

Kotvení plochých střech - Samovrtné šrouby Dabo, Talířové podložky, Střešní hmoždinka FDD-Plus-5 Šrouby do betonu a pórobetonu, Montážní automaty a. Kvalitní kotevní prvky švýcarské firmy SFS intec. Mechanické kotvy pro ploché střechy. Kotvení je možné provádět do betonu, dřeva či OSB desek, trapézovách . Přesné rozměry střechy , nejlépe půdorys včetně zobrazení návazností na ostatní střechy.

Spolehlivost kotvených plochých střech je dána nejen dodržením všech zásad a předpisů pro správnou stabilizaci povlakové hydroizolace proti . Jedno nebo několikavrstvé hydroizolační krytí (polymero-asfaltové lepenky, PVC membrány s jednou povrchovou vrstvou, TPO membrány, EPDM membrány) . Kvalitně provedená střecha je jedním ze základních předpokladů bezpečného a nerušeného užívání každé stavby. Ne vždy je však k návrhu či . Izolace se nejčastěji kotví v přesazích, popř. Kotevní systém musí mít platný protokol ETA pro použití (mechanické kotvení hydroizolací) v konkrétním. Skladová dostupnost dle pobočky.


Teleskopická hmoždinka pro kotvení plochých střech o rozměrech 50x135mm.

Natloukací hmoždinka 50x195mm pro kotvení tepelných izolací a hydroizolace. Ploché střechy nejsou možná překvapivě výtvorem moderní. Z toho posléze vyplývá způsob zajištění hydroizolace před účinky větru ( mechanické kotvení , lepení a zatížení).


Po akvizici SFS intec do firmy Afast byl převzat i její ko- tevní systém Centrix. Ovšem její specializací je převážně kotvení tepelných izolací na fasádách objektů a hydroizolací plochých střech , včetně montážního . HYDROIZOLAČNÍ SOUVRSTVÍ PLOCHÝCH STŘECH S. EPS používají všechny typy tj. Tato fólie se používá pro vytvoření jednovrstvé, mechanicky kotvené hydroizolace plochých střech. Návrh skladby ploché strechy je dnes pro projektanty poměrně dobře. Jedná se o rozsah pracovního kotvení tepelné izolace v závislosti na . Vakuový systém kotvení pásů Protan SE byl vyvinut a upraven na drsné severské povětrnostní.


Hydroizolace plochých střech pomocí vakuového kotvení. Při realizaci plochých střech je v současnosti nejrozšířenějším způsobem stabilizace střešních vrstev proti účinkům větru technologie kotvení. Je vůbec možné na ploché střeše vytvořit vysoce únosné kotvení těžkých technologických celků bez toho aby tato místa tvořila významné tepelné mosty a byla . Zlín je městem plochých střech , jsou zde průmyslové budovy ale i rodinné domy,.


Po mnohaleté úspěšné spolupráci jsme se stali výhradním zástupcem prvků pro kotvení plochých střech od firmy KLIMAS WKRET-MET.

Zateplení jednoplášťové ploché střechy na trapézovém plechu - souvrství kotvené. Návrh fixace hydroizolační vrstvy ploché střechy systémem mechanického kotvení. Kotevní a upevňovací prvky pro kotvení tepelné izolace a střešní hydroizolace. ETANCO má již téměř let zkušeností ve výrobě kotvících prvků . Program je tvořen jednoduchým .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg