tisdag 16 juli 2019

Vi hämtar dina gamla möbler göteborg

Tänk bara på att det du skänker till oss behöver vara helt och rent så att vi kan sälja det. VILL DU ATT VI SKA HÄMTA MÖBLER ? Second hand i Frölunda och Angered. Vi är en hjälporganisation och ideell kristen förening och bedriver hjälpverksamhet i Sverige och Europa.


Nu kan du även lämna dina gamla kläder och prylar i ditt närmsta Åhlénsvaruhus! Vill du att vi hämtar dina gåvor?

På en del orter i Sverige kan vi hämta , här kan du läsa mer om det. Du kan skänka varor till din butik på följande sätt:. Om du inte kan lämna varorna själv har vi möjlighet att komma och hämta dem.


Om Du inte har möjlighet att lämna Dina gåvor själv är Du välkommen att ringa oss och boka en tid så kommer vi och hämtar inom rimliga avstånd från våra . Exempel på grovavfall är möbler , cyklar, julgranar och barnvagnar. Välkommen till Holmens Markna en mysig secondhand affär i Göteborg på 8kvm. Generellt uppskattas allt som skänks bort på Bortskänkes.


Tyvärr har vi just nu ingen möjlighet att hämta gåvor, det gäller både enstaka gåvor. Vi återanvänder din gåva för att skapa resurser till vårt solidaritetsarbete.

Vi dock bara möjlighet att ta emot möbler i vår butik på Backaplan i Göteborg. Ideell förening med second hand-butiker i Göteborg , Malmö och Borås. Under veckan som gått har vi fått se fantastiska resultat från ett samarbete mellan . Vi hjälper dig att hitta företag som kan hjälpa dig med bortforsling av möbler. Recycling United Scandinavia AB) värnar om din personliga integritet vid. Butiken är 3kvm stor, och alltid välfylld med second han möbler , kläder,.


Sellpy är det enklaste sättet att köpa och sälja second hand och begagnade varor. Visst när vi får in fina möbler som bara slängs, då blir jag lite ledsen i ögat. Deras affärsidé är att hämta påsar med kläder och prylar direkt vid. Har du prylar som du vill bli av med (säljbara och i bra skick) så hämtar vi utan kostnad – även möbler ! Textilier, linne gardiner, mattor mm. Du kan lämna dina gåvor direkt till oss i butiken på Högdalsgången 17.


Om du har större gåvor kan vi komma och hämta hos dig. Vi tar tacksamt emot dina gåvor! Vi köper och säljer antikt, retro och kuriosa.


Returbolaget köper in gamla lampor, gamla möbler , Glas och porslin, musikinstrument, tavlor, prydnadsföremål, bra. Du omsätter dina gamla saker till kontanter samtidigt som du värnar miljön. Här är organisationerna som tar emot dina kläder, prylar och möbler.


Vi har tyvärr inga möjligheter att ta emot möbler.

Emmaus hämtar kostnadsfritt i hela Storstockholm och kör i olika områden dagligen. Malmö, Göteborg , Borås, Halmstad. Grandiost vardagsrum byggs i den gamla kvarnen. Passa på att bli av med din gamla madrass, soffa eller en vitvara när vi. Igen, detta är en riktigt bra tjänst!


Publicerat av Åsa Petersson den oktober . UpphandlingProfessional är till för dig som vill utvecklas i din yrkesroll och göra ännu bättre. Kan vi köpa från andra leverantörer trots ett befintligt ramavtal ? En ny Sifoundersökning visar att vi svenskar tycker att det är viktigt att möbler kommer till. Dahlin hämtar kraft hemma inför draften.


Olofströmskillen Marcus Malo, som spelar för Delsjö GK i Göteborg , är en av . Vi kan också ta hand om allt från leverans och montering till möblering och även bortforsling av äldre möbler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg