måndag 30 april 2018

Hus till salu klintehamn

Villor till salu på Hemnet i Klintehamn , Gotlands kommun. Här erbjuds ett rymligt hus där det mesta renoverats i modern t. Barlastvägen Klintehamn. Hus till salu i Klintehamn hittar du på Booli.


Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare.

Bostäder till salu i Klintehamn hittar du på Booli. Här hittar du bostäder till salu i Klintehamn , Gotland kommun hos Svensk Fastighetsförmedling. Med våra smarta filter hittar du snabbt bostäder som passar dig. Just nu förmedlar vi bostäder i Klintehamn , Sproge - Västra Gotland.


Men trots att det är många hus till salu så står fastighetsmarknaden inte stilla. Våra fastighetsmäklare hjälper dig att hitta bostad oavsett. Antal RuBoarea: 1m².


Södra Kustvägen I Västra Gotlan Klintehamn Fritidshus Till Salu Hemnet.

Klintehamn med närhet till havet, som du också skådar från huset , skolor från ÅK. Sök bland bostäder till salu i Gotland. Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill. Huset är kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är. Bostadsrätter, hus (villa och radhus) säljes på Gotland.


Få en överblick över alla bostäder till salu på Gotland. Nu har jag varit ute på en promenad och gick och tittade på en del av alla hus som är till salu här i Klintehamn. Bara på Donnersgatan är det tre . Detta objekt är inte till salu. Möjlighet att hyra lokaler i ett av Gotlands vackraste hus ! Ledig lokal, Mattshagevägen Klintehamn , Gotland.


Huset har tio bäddplatser och rymmer tre sovrum, kök, kamin, loft, storstuga och badrum med bastu. Slutsåld:Sanda- Klintehamn Gotland. Fick du färg över efter fönstermålningen? Toppen, den är perfekt för att ge utemöblerna ett nytt utseende.


Fasadfärg till ditt hus , fem vanliga.

Det finns objekt som matchar ditt val. Objekten presenteras efter senaste inkommet. Trevlig 1-plansvilla med inredd källare under hela huset. Sveriges bästa nyhetstidning .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg