onsdag 11 april 2018

Přesah střešní latě

Je důležité správně určit vzdálenosti latí podle typu střešní tašky a sklonu. Je nutné určit přesah tašky u okapu, tak aby byla voda bezpečně . Větší přesah dobře chrání vnější stěny domu před nepříznivým počasím. Zatížení vlastní hmotností krytiny (bez latí ) závisí na modelu a sklonu střechy.


Latě 60xjdou přes kontralatě na vazníku přes štít. Kde zakončit kontaktní střešní fólii - na úrovni štítu, nebo až v přesahu ?

Přesah střechy má držet lať , která bude přišroubovaná na štítu. Kontralatě, střešní latě , případně jiné vynášecí prvky,. Tašky se na střešní latě zavěšují za dva výstupky umístěné v horní části . Fólie, latě, tašky a klempířina,FóLIE, LATě, TAšKY A KLEMPířINA,fólie, latě, tašky a klempířina,folie-late-tasky-a-klempirina. Ahoj, kolik máte přesah střechy?


Systém montáže kontralatí a latí. Dostatečné odvětrání střešního pláště u okapu, v ploše a hřebeni. Vždy je nutné dodržet dle sklonu minimální podélné a příčné přesahy desek.


MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO STŘEŠNÍ KRYTINU EVERTECH G EVERTILE.

Svislá rozteč na šablonu cm. Na kontralatě se upevní latě a na ty střešní krytina. Odvod vody z lícové strany střešní krytiny zajistíme buď odkapovým plechem, který má přesah do . Při poruchách střech způsobených nedostatečným sklonem střešní roviny se postupuje. V technických podkladech výrobce střešní.


Vláknocementová vlnitá střešní krytina je výrobek na bázi cementu a. Vlivy působící na střešní konstrukce lze rozdělit na: – vlivy vnějšího prostředí. Uložení – na střešní latě ve vzdálenosti dle druhu krytiny. Kladení – od spodu na vrch, řady s přesahem. Sklon nad 60° – nutno tašku kotvit.


Navrhněte a posuďte rozhodující nosné prvky ( latě , krokve, kleštiny, vaznice, sloupky). Vlnitá střešní krytina typ A AExpres se. Vlnitá střešní krytina se upevňuje na dřevěné latě (vaznice) ocelovými. Střešní plášť – zatížení krokví.


Velmi často se setkáváme při opravách střešního systému, nebo přímo na. Malý, místy žádný přesah okapové části střechy do střešního žlabu, viz obrázek 1. Rozpon latí (vaznic) se liší dle provedení střešní krytiny,. Montážní návod pro lehké střešní krytiny.

S nižšími sklony střech se snižuje rozteč latí (svislý přesah tašek se zvětšuje).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg