torsdag 12 april 2018

Teleskopstang til vinduesvask

Specialværksted for Vaskeanlæg til vinduesvask - vinduespudsning med Ultra rent vand H₂O Her får du korrekt rådgivning, erfaring samt kompetence, når du . Hos Thy Clean finder du et stort udvalg af teleskopstænger. Med en vinduesvasker med teleskopstang udvider du din rækkevidde markant. Med en rækkevidde på op til meter plus din egen personlige højde, kan du . Karcher teleskopstang til vinduesvask , Passer til Kärcher vinduesvasker.


Bruges når du skal pudse vinduer højt oppe.

Vi fører alt til vinduespudsning , Få rådgivning inden du køber, undgå fejlkøb få helt rene vinduer - første. Teleskopstang til Kärcher elektrisk vinduesvasker. Funktionel teleskopstang fra Leifheit Den praktiske teleskopstang fra Leifheit, er ideel til rengøring af de områder, der ellers er vanskelige at nå. Vi bruger også teleskopstang til udendørs vinduespolering. Men her bruger vi rent vand i stedet for sæbe – og intet andet.


FaceLift Phoenix MK II glasfiber teleskopstang. HiFlo nLite Glasfiber teleskopstang m. Vi har et bredt sortiment af de bedst sælgende på . Her finder du alt fra gulvmopper til flisesvampe.

STAR CLEAN støvekost med teleskop. HOMEIT skaft til skolekost og gulvskrubbe 1cm. Standardsortering, Sorter efter popularitet, Sorter. Ekstra gummi til Proff vinduesskraber. Vi klarer vinduespudsning på kontor, hoteller, uddannelsesinstitutioner,.


Vi har også en ordning, hvor I ringer og bestiller pudsning fra gang til gang, når . VINDUESTØRRER TELESKOPSTANG. For en god vinduespudsning er det vigtigt at have et godt sæt af udstyr. Et hoved til teleskop røret, som kan vaske og sprøjte vand på vinduer. Unger teleskopstang 2x1cm. Når vi algebehandler et tag foregår det med ved hjælp af en lang teleskop sprøjte.


KLEMMER MED KROG TIL OPHÆNGNING STK. Stigen er perfekt til indvendig og udvendig malearbejde, dekorationer, loftsadgang, vinduespudsning og meget mere. Komplett vaskesett med teleskopstang og børstehoder til vasking av bil, husvegg m. Vinduespudserartikler til vinduespudsning. Facelift grepp till Facelift PhoeniX teleskopstang.


Professionel vinduespudserudstyr til vinduesvask. Her er de fire vigtigste, som giver udgangspunkt for et godt resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg