måndag 16 juli 2018

Mecenatkort kontakt

För kårer, skolor och myndigheter - for education institutions and student organizations. Om du ändå upplever problem med framtida leveranser så kan du ta kontakt. När du har betalat medlemsavgiften till kåren kommer Mecenat att få uppgift om detta och därefter skickar de ett brev med inloggningsuppgifter . Mecenatkort utan kåranknytning är gratis (men såklart blir allt trevligare med ett medlemskap).


Allt du behöver göra är att komma förbi oss på kårexpeditionen så.

Studiemedel och CSN Om du vill söka studiemedel från CSN, Centrala studiestödsnämnden, bör du göra det så fort som möjligt för att slippa vänta på . Jag har varit i kontakt med Mecenat och fått nya kort till alla våra. SL-logotypen på sitt Mecenatkort trots att de . Du måste ha ett Mecenatkort för att teckna ett studentabonnemang. Rabatten gäller dig som har Mecenatkort och endast mobiler till ordinarie pris. Med studentrabatt får du köpa 30- och 90-dagarsbiljetter till ungdomspris.


Det är procent billigare än vuxenpriset. Läs om hur du får studentrabatt!

LiU-kortet är även ett Mecenatkort , och alla studenter får vid uppdatering en. Vid frågor om eller problem med Mecenats rabatter och tjänster, kontakta . Men för att kunna resa på biljetten måste du även kunna visa upp ett CSN- eller Mecenatkort märkt med SAS logo, eller ett studentkort som har . Yrkeshögskola Läser du på yrkeshögskola så är du berättigad till ett Mecenatkort. Kortet kommer automatiskt i början av terminen till din folkbokföringsadress.


När du betalat din medlemsavgift skickas ett speciellt JF- mecenatkort som fungerar som medlemskort för JF samtidigt som du erhåller alla Mecenats rabatter och . Att vara medlem i sitt universitets studentkår finns det många anledningar till och torde vara en självklarhet för varje student. Det innefattar både rättigheter, . Det finns många anledningar till att vara med i MF. Du kan välja dem alla, eller någon av dina favoriter. Medlemskapet i MF är frivilligt, men för att ta del av . Sidan för dig som behöver komma i kontakt med en studievägledare. När får jag mitt Mecenatkort ? Det skickas ut automatiskt till alla våra medlemmar i. Varje läsår skickar vi miljoner Mecenatkort till de studerande.


Som medlem i kåren erhåller du ett medlemskort, Mecenatkort , som fungerar som både kår- och studentlegitimation. På detta vis kan du åtnjuta alla fördelar med .

Vad krävs för att få ett JU-kort? Studentkort eller Mecenatkort. Att du är student eller anställd vid Jönköping University och att du har ett aktivt användarkonto på JU.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg