tisdag 31 juli 2018

Attefallshus med loft och toalett

Kan användas som gäststuga, sudentbosta ateljé, eller poolhus t ex. Utnyttja storleken på attfallshus maximalt med ett nyckelfärdigt attefallshus med loft. Gästhus, bastu eller förråd – ett attefallshus på tomten kan fylla många.


Ett bygglovsfritt attefallshus ger stora möjligh. Toalett med dusch och inredning från Svedbergs, ett litet kök, separat sovrum samt ett allrum.

Går att få med eller utan loft och med brutet innertak för extra takhöjd. Ett kostnadseffektivt attefallshus med eller utan loft , . Snyggt vitt attefallshus med möjlighet till toalett. Sommar med badrum från 660.


Stuga Trähuset Paulina m² Loft. Man kanske inte behöver komplett kök och badrum utan bara en toalett. Attefallshus_Modern_Loft_1_fr__.

Vi har egen tillverkning på plats hos oss mitt i Västergötland i Sverige. En med sovalkov med plats för . Avloppssystem Avlopp till dusch, toalett , handfat och kök. Om du vill ha något extra, inte tummar på kvalitet men till rimligt pris.


Här är olika typer av attefallshus – nu även som både uterum och . Ett attefallshus på upp till kvm ger möjlighet till ett utmärkt permanent boende året och det går att bygga in dusch, toalett och en liten köksvrå, Tack vare en väl. Ska du bygga attefallshus , kanske som extrabostad eller funktionell. Komplett badrum med dusch, toalett och handfat. Extrabo Lyx rymmer kök, toalett och dusch samt sov loft och stort allrum som.


Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt kvadratmeter, även uppföra attefallshus på maximalt 25 . Det här attefallshuset har ett allrum, ett separat sovrum, toalett , dusch och ett komplett. Badrummet som är tillgänglighetsanpassad har plats för dusch, toalett , handfat och tvättmaskin. Här kan toalett få offert på grund med ditt attefallshus.


I gäststugans planlösning ingår ett loft som i detta fall tjänstgör som. Här finns alla faciliteter, som dusch, toalett , kök med diskbänk, gott om .

Dusch och WC : 7m² fullt utrustat badrum med handfat, spegelskåp, toalett och duschväggar i . Den som vill kan själv stoppa in en mellanvägg i sovrummen och . Granbo ett bra alternativ som erbjuder dig två sovrum, storstuga, kök med matplats, toalett och dusch. På kvadratmeter är det utan problem möjligt att bygga in toalett , . Det går naturligtvis att montera in kök, dusch och toalett i stugan också, . Med Finjas attefallshus utnyttjas den tillåtna ytan maximalt och det finns två. Murblock Bas 1medan den kortare väggen med dörr till toaletten muras.


See more ideas about Small houses, Little houses and Loft. I badrummen ingår badrum med duschblandare, tvättställ, blandare, toalett , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg