måndag 30 juli 2018

Gamla byggnader till salu

Vi har 9Kommersiella fastigheter till salu i hela Sverige. Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter. Före detta Rännelanda skola är nu till salu ! Gamla vägen 1 Väckelsång, Tingsryd . På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

Här lägger vi in gamla ruckel som är till salu ! Vill oxå påminna om att människor runt såna här. Här hittar du kommersiella fastigheter till salu i Sverige hos Svensk Fastighetsförmedling. Med våra smarta filter hittar du snabbt kommersiella fastigheter som . Fastigheter till salu i Västra Götalands län innefattande bl a kontor, butik och lager.


Fortifikationsverket säljer fastigheter, mark och lokaler som inte längre används av våra kunder. När ett objekt är till salu lämnas det ut för . Klassisk skånsk gårdsbild med u-formade ekonomibyggnader om ca 4kvm och .

Formbar fastighet på attraktivt läge med fulla hyresintäkter på samtliga två uppförda byggnader i expansiva Stångby. Vi har ju en tråd med Coola arkitektritade hus till salu. Själv är jag torsk på gamla hus tänkte därför starta en tråd där vi kan tipsa varandra. Sök bland alla våra fastigheter till salu. Vi listar alla våra fastigheter till salu , allt från industrifastigheter, butiksfastigheter till kontorsfastigheter.


Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Vi säljer skogsegendomar, hus, tomtmark, jordbruksmark m. Alla objekt som vi har till salu lägger vi ut på vår hemsida. Lägenhet med 16m² terrass till salu i Eixample Höger.


Kontakta din lokala mäklare så hjälper vi på Länsförsäkringar . Här är de finaste gamla skolbyggnaderna som ligger ute på Hemnet just nu. Har du drömt om att öppna ett vandrarhem på en öde ö som dessutom är naturreservat? I så fall har du chansen nu, hyr den gamla lotsuppassningsstugan på . BODEN Bodens kommun vill sälja de före detta skolbyggnaderna i Brännberg, Storsand och Brobyn till byaföreningar. Ett kulturarv till salu med fantastiskt läge intill Mörrumsån i nordvästra Blekinge.


Med representativt boende i gamla Ingenjörsvillan rum och kök,spegeldörrar . Här kan du söka och filtrera bland de bostäder och tomter vi har till salu just nu.

Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för. Detsamma gäller två byggnader i Slite hamn, fastigheten Kajutan. I dag beslutade regionstyrelsen att den gamla brandstationen vid Klinttorget i Visby ska . Malmö, Bulltofta Calle Ljungbecks gata 39.


Historiska Hem är mycket stolta att presentera en av årets största händelser för dig som älskar gamla hus och hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg