tisdag 17 juli 2018

Pokládka tašek

Montáž pálených střešních tašek se provádí vždy pokládkou na latě. Pracovní postup pro speciální přichycení řezaných tašek. Nová technologie výroby střešních tašek - Bramac STAR.


Jakmile bylo usazeno několik základních tašek v ploše střechy, soustředili jsme se na vysvětlení postupu realizace nároží. Počet kusů střešních tašek na běžný metr délky hřebene se určuje v.

Zásady kotvení základních tašek a doplňků. Pokládce krytiny předchází přesné rozměření střechy. Začíname pokládkou základních tašek , . Zákazníci Tondach mají na výběr ze tří typů povrchů pálených tašek.


Rozměření střechy, založení krajních tašek , pokrývání střešní plochy. Pokrývání tašek na nároží, ukázka chybného krytí. Před pokládkou tašek je nutné překontrolovat kvalitu podkladové folie a střešních latí.

Pokládka speciálních tvarů střešních ploch - Bobrovka. V případě chyby je potřeba provést potřebné . Rozteč latí je třeba naměřit podle jednotlivých druhů tašek , dle doporučeného rozměru výrobce. Provádíme realizaci pokládky betonových tašek od různých výrbců. Našich služeb můžte využít v Brně, Jihlavě a na celé jižní Moravě a Vysočině.


Výhody pálených střešních tašek X Velmi široká nabídka nejrůznějších tvarů,. Změří se krycí šířka tašek v roztaženém stavu Cwd. Tašky se stlačí na nejmenší možný dosah a změří se krycí šířka tašek ve sraženém stavu Cwc. Pak již mohla být zahájena samotná pokládka tašek na připravené laťování.


V místech hřebene střechy byly instalovány provětrávací hliníkové . Nižší počet tašek na 1m² vede ke zkrácení doby pokládky a snížení. V kategorii posuvných tašek je poměrně jednoduchá pokládka i na velmi členité střechy. Krytinu lze správně rozměřit i na malé plochy. Vybrat ale také dobrého odborníka pro správné provedení pokládky tašek může být pro mnohé náročnější úkol.


Právě špatná pokládka může . Potrebuji polozit tasky (do spadu) na vrchni cast zdeneho plotu, na cementovou maltu.

Delka plotu cca m = prace na den-dva maximalne. Pálené tašky TONDACH v tomto ohledu vysoce překra- čují hodnoty stanovené . Po provedení kompletní střešní konstrukce se započalo s podkládkou střešních tašek Bramac-Tegalit. SE“ je milníkem ve vývoji tašek CREATON.


Provedení konstrukce střechy a samotná pokládka krytiny musí být . ZDARMA výměnu střešních tašek TONDACH. Ekologie: Suroviny pro výrobu keramických tašek jsou zcela recyklovatelné.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg