torsdag 22 november 2018

Falcovana stresna krytina

Hladká falcovaná krytina so stojatou drážkou je veľmi flexibilná a je možné ju použiť na kopírovanie všetkých tvarov a uhlov strešných rovín. Falcovaná krytina s dvojitou drážkou. Strecha z falcovaného plechu patrí medzi najspoľahlivejšie krytiny už po mnoho rokov.


Je možné ju použiť prakticky na . Vyrobíme ju u nás na mieru pre Vás.

Ideálnym podkladom je celoplošné drevené . Tradičná falcovaná strešná krytina. Kvalitná falcovaná strešná krytina CREATON je najlepšia falcovaná škridla na falcovanú strechu. Click to enlarge image falcovana_krytina_001.


Drážková ( falcovaná ) krytina je rokmi preverený spôsob zastrešenia, vhodný hlavne do horských oblastí a do miest so zaťaženými poveternostnými . Formovanie a falcovanie sa uskutočňuje pomocou nemeckej profi techniky . Strešná krytina z plechu hr.

Nová strešná krytina Hyygge. Varovanie pred podvodnými praktikami niektorých predajcov krytín! Vďaka rýchlej a jednoduchej montáži je oveľa lepšia ako klasická falcovaná krytina. SCHLEBACH je falcovaná strešná krytina vhodná pre strechy s 3° sklonom. Důvodem je jejich samotný princip: ten spočívá v souvislých pásech . Falce sa vytvárajú pomocu falcovacieho stroja schlebach.


Lindab Click vychádza z tvaru falcovanej . Na strechy s malým spádom, kde nie je možné použiť klasické ľahké strešné krytiny odporúčame falcovanú strešnú krytinu . Schlebach - dvojitá stojatá . Střechy a plechová střešní krytina - MASLEN s. Slovenský výrobce lehké střešní krytiny a trapézových plechů špičkové kvality. Je to falcovaná krytina s vysokou životností, stálobarevností a vynikající zpracovatelností. PREFA strešná falcovaná škridla . Veľkoformátová plechová strešná krytina predstavuje estetické, jednoduché, a spoľahlivé riešenie pre šikmé strechy. Pokrývanie striech falcovanou krytinou má v stavebníctve mnohoročnú .

Na strechy s nízkym sklonom kde sa neodporúča použiť klasické ľahké strešné krytiny je vhodná falcovaná strešná krytina. Plechová strecha má viaceré výhody aj nevýhody. Pomôžeme vám sa s nimi oboznámiť, aby ste mohli lepšie vybrať strešnú krytinu pre váš . Betónová strešná krytina - Strechy Terrán sa vyznačujú stálofarebnosťou, nenasiakavosťou, vysokou pevnosťou a dlhou životnosťou . SATJAM Rapid je střešní krytina , která svým vzhledem připomíná falcovanou střešní krytinu, tedy krytinu s dvojitou stojatou drážkou. Montáž této střešní krytiny je . Odkvapový systém KJG Ľahká strešná krytina UNI, trapézový plech TR Zachytávače snehu pre falc KJG a trapéz Worahnik . TMAVOSIVÁ FALCOVANÁ STREŠNÁ KRYTINA Lindab, ktorej výhodou je nízka hmotnosť, rýchla montáž, bezúdržbovosť a vysoká odolnosť, pokrýva nielen . Na plechovom páse, ktorý prešiel falcovaním sa nachádza otvorená .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg