tisdag 6 november 2018

Funkishus med utleie

My-Hus presenterer – funkishus med utleie ! Marius er et funkishus med stor terrasse og utleiedel på både skrå og flat tomt. Under finner du våre modeller merket med Med utleiedel. Klikk på bildene for å se mer.


Er du på jakt etter et unik funkishus med utleie ? Trento er lik sin søster-modell Trieste.

Ferdighus med utleiedel - vi har hus med utleiedel til flat tomt og hus med utleiedel til skrå tomt. Corbel med utleie er et optimalt ferdighus for deg som ønsker å bygge med. HUSK - VI TILPASSER ALLE VÅRE HUS OG BYGGER PÅ DIN ID! Hus leverandør som bygger moderne hus i Akershus, Buskerud og Vestfold.


Vi har funkishus , moderne hus , mange boliger med utleie , tomannsboliger og . Utleie i egen bolig er skattefritt, hvis du selv bor i mer enn halve utleieverdien av arealet. Har dere mulighet for å bygge med utleie , kan det . For å hjelpe deg litt har vi sett på noen av fordelene med å bygge ferdighus med utleieleilighet.

Systemhus bygger moderne, tradisjonelle og herskapelige hus i hele landet. Flere av husene er det også tegnet inn en utleiedel. Man kan velge å leie ut hele underetasjen, i opp . Hitra har fem soverom og tre bad. Ferdighus OLIVIN Moderne med utleiedel er et hus som vil gi deg gunstige bokostnader.


Huset er beregnet for skrått terreng med inngang nede . En kjeller eller underetasje koster forholdsvis lite å bygge sammenlignet med de øvrige etasjene. Du får altså flere kvadratmeter til en langt. Ferdighus FLINT Tradisjon er et innholdsrik og praktisk hus i harmoni med god. Tradisjon og norsk harmoni med masse plass, og med utleie i sokkeletasjen.


I husets første etasje er det en separat leilighet med et boligareal på m2. Leiligheten er ideell for utleie og gir huseier en unik finansieringsmulighet. Bømlo får du en stort og romslig bolig med luftig takhøyde og innbydende detaljer ,. Kundetilpasset Hustype Bømlo, Blink Hus. Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. Med enkle grep kan Ida også leveres med leilighet for utleie i kjeller.


Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som et. Vi tegner eller tilpasser hus til å bli som dere ønsker.

Flere og flere som skal bygge nytt hus har egen utleiedel med i vurderingen, nettopp fordi en utleiedel kan gi deg mulighet for høyere boliglån og gode . Innholdsrikt hus med separat utleiedel. Fiskarhedenvillans nye husmodell Koltrasten har en separat del på drøye 30 . En bolig, for eksempel Helgero (se bilde), kan bygges med utleiedel. Erik Larsen, daglig lederi Hellvik Hus Stavanger, oppfordrer alle til å . Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal . En moderne og fremtidsrettet bolig med egen utleie del. Mynte har en sprek og moderne fasade med både fasadeplater og kledning.


FOTO: Monica Strømdahl FORNØYDE: Å kjøpe bolig med utleiedel har gjort det mulig for Lars Tovik og Karen Selmer å strekke seg litt lenger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg