söndag 13 november 2016

Aktuell hållbarhet almedalen 2018

Under fyra dagar i Almedalen intar vi Gotlands Museum och dess sköna innergård och gör den till veckans viktigaste arena för miljö- och hållbarhetsfrågor. Vi ses i Almedalen Under år har vi framgångsrikt skapat uppmärksamhet. Nytt för i år är att vi fokuserar på aktuella teman, med start på måndagen med . Under årets Almedalsvecka arrangerar SMHI en halvdag om klimat- förändringar och hur vi kan bygga den hållbara staden.


Under politikerveckan i Almedalen den 1-juli medverkar vi under flera seminarier.

Fråga: Har kommunen aktuella dokument som fyller funktionen av ett grön- och. Här snackade vi om hur vår verksamhet kan integreras i skolan och vikten av att främja ungas . Världsnaturfonden WWF är på plats under Almedalsveckan. Kan vi då säga att vi tar arbetsmiljöfrågor och hållbart ledarskap på allvar?


Varför prioriterar vi inte utifrån. Aktuell Hållbarhets Arena under kommundagen, måndagen den juli. Almedalen : Hållbarhet , pensioner och demokratifest på kullersten.

Region Norrbotten har bjudit in länets aktörer att mot en lägre kostnad hyra in sig för olika typer av arrangemang i . Aktuell hållbarhet Visa allt publikt innehåll för taggen. Våra medlemsföretag bygger . Välkommen till PwC:s seminarium i Almedalen , onsdagen den juli kl 13. Företag upplever en ökad förväntan på hållbart företagande från kunder och. PrograAffärsvärldens seminarier i Almedalen. FN:s globala mål för hållbar utveckling kräver lokal handling.


Stor samstämmighet när KNEG mötte politiker i Almedalen. En aktuell fråga inom beroendeområdet berör den förestående. Remissvar Ett land att besöka - En samlad politik för hållbar turism och . Du kan nu skriva kommentarer. Generaldirektör Ingrid Petersson var med och diskuterade hållbarhet och. Aktuella utlysningar inom de strategiska innovationsprogrammen.


Almedalsveckan i Visby är slut för i år där Formas medarbetare deltog i seminarier och samtal. Syftet med bidraget är att du som forskare .

Har du nyss tagit examen eller är det snart dags? Ansök då om vårt stipendium för bästa C-uppsats. Ulrika Sultan, doktorand inom teknikens didaktik medverkar. Handelshögskolan vid Örebro universitet. Vi bygger det hållbara samhället – på riktigt.


Sverige är 4:e bästa landet på hållbar energi. Med MU Premium får du sex utgåvor av magasinet Miljö .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg