måndag 21 november 2016

Impregnace střešních latí

Průmyslová impregnace stavebního řeziva, střešních latí a krovů. Hloubková impregnace Bochemit pro stavební řezivo. Je však třeba si zjistit, zda je výrobcem uvedená cena bez impregnace nebo . IMPRENALEM je v různých barvách, je vodou ředitelný a cenově velmi dostupný.


Pokud krov stačí vyschnout, je to celkem jedno.

Nabízíme střešní latě za skvělé a nejnižší ceny. Stavební dřevo Ostrava, Opava nebo v nabídce našeho eshopu nejen se stavebním řezivem! Ochranná penetrace a impregnace dřeva zejména prvků střechy.


Pro impregnaci stavebního řeziva, střešních konstrukcí, plotů, zahradního nábytku a jiných dřevěných prvků v interiéru i exteriéru. Poskytuje ošetřenému dřevu . Používají se především jako nosné konstrukce střešní. Pokud se chcete dozvědět více informací o střešních latích, přečtěte si článek na téma . Střešní latě jsou dostupné buď impregnované nebo bez impregnace.

Dále pak střešní latě a desky na obednění. Vyčištění střešních tašek a jejich impregnace a pokládka krytiny. Díky hloubkové impregnaci , která zvýší odolnost střešních latí vůči škůdcům a plísním, získají střešní. Základem každé střechy je její dřevokonstrukce.


Skládá se z trámů a ze střešních latí a tvoří kostru střechy jako . Stavební dozor dodavatele tvrdí, že impregnace vazníků a střešních latí není třeba, my však máme pochybnosti o životnosti neimpregnovaných dřevěných prvků . Lať střešní x 40mm - VČETNĚ IMPREGNACE (1ks=4mb). Mají větší průřez, tloušťku, pevnost. Skladová dostupnost: Na skladě. Cena: 1Kč Cena bez daně: 1Kč. Provádíme úpravu dřeva do hranolů, latí i bočních a středových prken.


Nabízí stavební řezivo včetně impregnace , střešní latě , fošny, hranoly, prkna. Latě je také možno opatřit impregnací nebo nátěrem proti škůdcům. Firma Hyrák Design nabízí střešní latě , hranoly, plotovky a jiné.


Na přání zákazníka provedeme impregnaci stavebního řeziva chemickými přípravky, které. Pokud sháníte střešní latě , nejrychleji, nejlevněji a nejkvalitněji jsou k dostání v.

Impregnací se myslí nátěr, který obsahuje biocidy a zabraňuje vývinu škůdcům . Dále můžeme nabídnout a zajistit impregnaci jehličnatého řeziva a střešních latí u našich smluvních partnerů. Boční prkna – šířkově netříděná prkna, nebo šířkově tříděná prkna – řezivo vhodné pro šalování, pobití střešních plášťů, pomocné stavební práce.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg