fredag 18 november 2016

Vlnitý plech pozink cena

Stavíte střechu a hledáte vlnitý plech za skvělou cenu? Plech pozinkovaný vlnitý mm (8x2m). Vlnitý plech - pozink (pozinkovaný).


Ideální uplatnění najde jako levná střešní krytina, plechy k oplechování. Výhoda - nízká cena , nevýhoda - kratší životnost. Pozinkovaný vlnitý plech barvený ZDE .

Vlnité plechy jsou tradiční a levné řešení na zakrytí průmyslových objektů, přehled profilovaných plechů najdete zde. Cena na prodejně: 54Kč. Skladová dostupnost dle pobočky.


Střešní vlnitý plech je vhodný . Bezplatná inzercia, vlnity plech predaj a inzercia. Na prianie zákazníka vlnitý plech môže byť vyrobený aj z plechov. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Pouze na prodejně ve Vyškově. Valcované za studena a pozinkované.

Trapézový plech SATpozink SATJAM - trapézové plechy. DPH, prodejní bez DPH, prodejní s DHP. Nech je to rodinný dom, chata, garáž či záhradný domček, vysoko kvalitné plechové strešné . HornbachAkční cena : 41Kč Platí do: Úterý 2. Asfaltová lepenka role 10x1m, cena za roli včetně DPH. Vyšší cena , křehkost, vyšší hmotnost, hůře se jí pokrývají malé a členité plochy. Jako materiál se užívá měď, titanzinek, barvený hliník nebo pozink.


Nabízíme rovněž závěsné pojezdy s vodícím profilem. Nakupte pozinkovaný plech u specialistů na klempířský materiál. Barvený pozink v sobě spojuje vynikající mechanické vlastnosti pozinkované oceli s dodatečnou ochranou proti korozi. Ceny platia pri objednávke nad 50m2 . Upevňovací vruty do dřeva - pozink. Svým tvarem (jedna strana rovná, protilehlá kopíruje vlnitý plech ) zajišťuje.


Hliniková krytina, cena menší než za lepenku. Pre vyššiu pevnosť sa robia na plechoch prelisy. Vyberte hrúbku a povrchovú úpravu:. Ostatní profily trapézových plechů: cena na poptávku.


Tpozink , 1Kč AKCE 1Kč.

Ceník doplňků lak, Název, Měrná jednotka, Cena. Falcovaná krytina Schlebach cena za 1m2. Medený zvitok 55mm - rôzne šírky cena za 1m2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg