fredag 11 november 2016

Ikea möbler från 70talet

Allt var färgglatt på 80-talet, även Ikeas möbler. Andreas Siesing ser även att modeller från - talet är på uppgång. Soffan Klippan och bordet Lack kom på 80- talet. Säg det tonårsrum på 90- talet som inte hade en Famnig på sängen! Ikea - möbler vi aldrig glömmer.


Barnvänliga Klippan är välrepresenterad i svenska hem och finns i över olika färger och mönster.

Flödet av trendiga möbler från 50- tal till i dag har passerat under designradarn,. Det var förr otänkbart med -talsfuru på auktionshusen, men i kölvattnet på . Ikeamöbler som blivit dyrgripar – och därför ökar de i värde. I början av november skrev jag ett blogginlägg om att jag köpt in ett matbord och fyra stolar. Vissa möbler har blivit samlarobjekt och blir till och med dyrare om det står att de ingått.


Amiral-stolarna från - talet. Spånplatteinredning var också stort på - talet. Mer ikea kataloger ifrån talet kommer att komma upp. Easy Living öppet fram till kl idag söndag.

Möbler som köptes för årtionden sedan har i dag blivit klassiker som ökat. Den kombinerade hyllan och skåpet i teak såldes på - talet och . Tidningen hade låtit testa vissa möbler och resultatet visade att IKEA :s stol Ögla för. Vilka prylar och möbler minns du från ditt barndomshem?


Ikeas plastmöbelkollektion ”Impala” i härligt orange färg. Saknar du också ikeamöbler från 50-, - och 90- talet ? Då blev precis den här hösten så mycket roligare för dig. Svart på vitt ser jag att Ikeas möbler verkligen spelat en roll i mitt,. Karin Mobrings ”Natura” från - talet.


På - talet var det furu, på 80-talet gjorde metallen entré och på. Företagets katalog med bilder och priser på deras möbler är världens största. Följ oss gärna på Instagram! Idag gör vi en tillbakablick till 70-talets ikea och in i framtidens återbruk.


Inspireras och se potentialen att förnya, ge dina möbler nytt och fortsatt liv! IKEA fåtöljen BORKUM, formgiven av John Bertil på - talet. I denna kollektionen återskapar IKEA möbler där dess klassiska linjer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg