onsdag 16 november 2016

Löphjul till garageport

Löphjul som passar traditionell 2-tums skena 120mm. Infästning för vajer och löphjul till Doorhan Yett. När det gäller frågor om reservdelar, service eller andra garantiärenden så hänvisar vi till våra återförsäljare i ditt område. Kunskap, erfarenhet, god kännedom . Innan du väljer garageport - saker att tänka på.


En takskjutport är smidig, lätt att öppna och sparar plats utanför garaget.

Fokus ligger på kvalitet, funktion, utformning och framförallt pris. Beställ Takskjutport Modern Panel Garageport från Skånska Byggvaror - Spara pengar - Spara tid! Våra kunder har inte råd att vänta. När någonting går sönder måste vi kunna hjälpa dem direkt. Därför lägger vi stor vikt vid att kunna erbjuda ett av landets . Pioneer modellen är en garageport som håller lika hög standard som de stora.


Stabila gångjärn och löphjul som är tillverkade av special-plast gör att porten rör. Samtliga löphjul i skenorna är kullager försedda för absolut tyst och följsam gång. Teckentrup erbjuder mer än garageportar : vi tillhandahåller lösningar.

Löphjulen är utrustade med kullager för en tyst och ryckfri gång. Monteringsanvisning Garageport. När du har monterat höger och vänster beslag i nedersta portbladet och satt i löphjulen trär du i hela bladet i skenorna. Denna garageport är endast avsedd för användning i privat (ej industriellt) bruk.


Paketet består av motor, styrutrustning, transmission, nödmodul, löpbana och löphjul. Befintlig balk och kåpa återanvänds. Tips: Köp till Ecoradar paketet till din. Kullagrade löphjul i nylon bidrar till en tyst och jämn gång. Porten går att beställa med löpskenor anpassade för taklutning.


Komplettera med tillhörande sidodörr. Protecta Plus är en garageport som mäter sig med Crawford och Hörmann i allt utom. Våra garageportar finns i ett stort antal designer, färger och trädekorer med en eller. Närbilden visar det fack som det översta löphjulet vilar i vid stängd port.


Levereras med motordrift och 2st fjärrkontroller. Sidoskjutport för garage, öppnas med kullagrade löphjul åt sidan. Smörjinstruktion för Hörmann garageport.


Bra smörjmedel är symaskinsolja eller silikonspray! Dåliga smörjmedel är tjocka oljor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg