måndag 27 februari 2017

Begagnad grovdiskmaskin

Här erbjuder vi begagnad storköksutrustning till bra priser utan att tumma på kvaliteten. Eftersom all vår begagnade restaurangutrustning . DiskPartner - Diskmaskiner för café och restaurang. Berkel grovdiskmaskin GE50-bakery. Lämplig främst till bageri, konditori och butik. Mycket fin begagnad grovdiskmaskin av märket WEXIÖDISK.


Bytt pumpar i maskinen till ett värde av 20. Helt komplett med löst fällbart . Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare. Grovdiskmaskin från Metos i kanonskick.


Ny restaurangutrustning är en större investering än begagnad och här får man se över sin ekonomiska situation. Maskinen är standardutrustad med . Köp ingen begagnad caféutrustning om du inte har koll på exakt hur gammal den är, varifrån den kommer, vem som använt den och hur länge . Transportör med frekvensstyrni. Nedmontering begagnad utrustning.


Begagnad Multiheadvåg Bilwinc. Volgsjöskolan, samt kombinerad disk och grovdiskmaskin. Sverige att spara pengar genom investeringar i begagnad nyservad utrustning.


Wexiödisk, den är begagnad underbänksmaskin som lämpar sig för allt. Kyl och frys Ny och begagnad butiksinredning och. Finns även med Värmepump (se nedan) som tillval.


Företagaren ska alltså ha tagit reda på om till exempel en begagnad. Vi har även en egen service avdelning . En del verksamheter har en grovdiskmaskin som bearbetar fastbränd smuts på grytor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg