onsdag 8 februari 2017

Lasyrfärg

Här hittar du tips om lasyrfärger och bra att tänka på när du ska måla din träfasad med lasyrfärg. Vattenburen, halvblank alkydoljelasyr som rekommenderas för användning på på obehandlat och laserat trä utomhus. Det är en täckande oljelasyr som . Det som passar för en fasa kan vara helt fel för en annan. Din lokala Coloramabutik har koll.


Finns i standardkulörer: Mahogny, Tjärsvart, Svartek, Hassel, Björk och Asp Alla fasader är unika.

Hej Har fått höra att det inte går så bra att måla med vit färg på laserade fönsterbågar. Har någon form av mörkbrun lasyr. Kulörerna i färgkartan LASYR är anpassade för såväl Svensk tradition som modern färgsättning av träfasad.


Färgkartan innehåller såväl lätta och ljusa nyanser . Vid val av färgtyp bör man beakta de korta underhållsintervallerna för lasyrfärg. Den bör därför i första hand användas på ytor som är lätt åtkomliga för underhåll. Både lasyrgrund och lasyrfärg finns numera att köpa färdiga i Gysinge, men vi lämnar ändå ut ett gammalt standardrecept här.


Måla en tunn bottenfärg av ljusgul . En färg med låg pigmenthalt och låg täckförmåga, vilket gör att den blir genomskinlig och tydligt visar träets struktur.

Vattenspädbar lasyrfärg för trä utomhus som framhäver träets naturliga ådring. Lasyrfärg Tinova Exterior Nordsjö 1L, 5L, 10L. Tinova Transparent Exterior är en högteknologisk lasur med lång hållbarhet avsedd för utomhusmålning av . LASYRFÄRG TINOVA TRANSPARENT EXTERIOR. Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det avråds från.


Skapa dig ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. I grunden handlar allt om ett intresse för färg. Det säger Bengt Ahlin (bilden) som just nu målar och lär ut lasyrmålning vid Steinerpedagogikens . Vi hjälper dig att hitta rätt produkter.


Leverantör: Nordsjö Butiker AB. Ikea Ivar stolar, aldrig använda. Caparol Lasyr klar matt i färgen . När jag skulle köpa lasyrfärg så fanns inte det i den kulören jag ville ha.


Därför köpte jag färgen jag ville ha som väggfär. Den här oljan är avsedd som en vattenavvisande behandling av olika träslag som furu, gran, ceder, lärk och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg