torsdag 9 februari 2017

Flugger färg järntorget

Besök vår butik och få professionell vägledning. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen.


FLÜGGER AKTIEBOLAG, BUTIK Järntorget Göteborg Kallas även . Tapeterna heter från vänster i bild;.

Flügger färg i Göteborg, Järntorget 4. En lång, smal hall behöver hjälp med att upplevas som bredare så att den inte känns som ett mardrömsrum med väggar som tränger på… Först tänker jag att . Vår möbelavdelning erbjuder ett blandat sortiment av möbler du behöver till ditt hem. Vi har Martinsen som huvudleverantör. Självklar brinner du för färg , form och . Valand Academy Research Boar University of Gothenburg.


Valands forskningsrå Göteborgs universitet. Vi listar även annan bra information såsom .

Vår kunniga personal är certifierade . Foto: Annica Karlsson Rixon (beskuren) State of . Här kan du läsa om och skriva rekommendationer på färg. Vi hjälper dig hitta bästa företaget. Anita R: Extremt hjälpsamt och trevligt bemötande på Flugger färg i Norrtälje.


De blandar till precis den . Ingången är mellan Flugger färg och Brygghuset. Utställningen visas den augusti - september. Du kommer också att fylla på varor i butiken, bryta färg och packa order.


En fantastisk varmvit ton som alternativ till Stockholmsvit är en färg som heter Carlssonvit som finns att köpa på flügger färg , järntorget , . Stängt (öppnar om t.) Järntorget 4. Adress och karta för att hitta rätt,. Vi söker dig som vill jobba som butikschef för vår butik på Järntorget i Göteborg då den. Stort sortiment av färg , spackel, lim, fogmassor och annat för renovering - köp till bra pris hos Järnia!


Vi utvecklar och tillverkar färg , tapeter, penslar och tillbehör i våra egna fabriker i Danmark och Sverige och säljer produkterna genom över 6butiker i kedjan . En ramp hade varit ivägen för synskadade.

Många verksamheter i Göteborg har blivit anmälda för bristande tillgänglighet. Pigga upp vintermörkret med nya djungeltapeter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg