fredag 17 februari 2017

Plåt bakom kamin

En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller. Väggen mellan hörnet och plastdörren är enkelgips med osb bakom. Vi valde en mineritskiva bakom en liknande kamin för vi hade en trävägg där. Tillbehör till kamin och öppen spis på BAUHAUS!


På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis!

Tillverkad av extra tjock galvaniserad plåt. Gränsvärden för utsläpp från kamin. Hej, jag ska installera en kamin. Under eldstaden får plåt endast användas om det finns ett minst centimeters fritt, luftat . Inget brandskydd bakom kaminen? Att bygga tegelvägg bakom en kamin i en vagn låter som ännu ett . Contura låg i plåt är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan blank.


Contura 6är en stor kamin som visar mycket av elden bakom generösa glas. Golvet kommer att täckas med en plåt.

En elegant lösning kan vara att putsa upp en sockel bakom kaminen. Förbättra kapaciteten av din Contura kamin med vårt breda sortiment av tillbehör. Våra golvskydd finns i olika utföranden och är tillverkade i härdat glas eller plåt. Gnistskydd i emaljerad plåt att lägga framför kamin elle… 7kr. Eldgaller till modern kamin.


Ska du placera din kamin i ett hörn rekommederar vi att du väljer en modell med. Ett bra sätt är en rostfri högglanspolerad plåt bakom kaminen. Skydd bakom braskamin, vedspis, kakelugn etc.


Montering på plåt - och träreglar . Väggskydd för 3mm distans mellan ugn och vägg innehåller: st plåt , st . För det mesta ingår även ett eldstadsplan i plåt med obrännbar isolering på. Jag ska försöka bygga en egen kamin i tunn plåt och använder…. Bakom till höger syns två små datafläktar hårt arbetandes att förflytta kall luft till ett annat kallt . Bakom den mönstrade yttermanteln döljer sig en gedigen konstruktion med modern.


Basmodellen i 500-serien är liten, lättplacerad med sidor av lackad plåt. Har du en kamin med sidoglas behöver du inte sitta i soffan för att kunna njuta av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg