tisdag 22 maj 2018

Golvlut

Behandlingen ger golvet en ljusare ton och förstärker den genuina träkänslan. Ett effektivt golvlut för obehandlade trägolv av gran eller furu. Med golvlutet ger du ditt trägolv en ljusare ton och som även bromsar gulning. Bevarar träets naturliga utseende och gör att träet gulnar långsammare.


Traditionell behandling som dessutom finns i infärgande varianter. Ofärgad och Vit finns i 5L-förpackning .

Ett lutat golv kan sedan oljas med vit eller naturell golvolja för en slitstark yta. Luten i kombination med oljan gör att golvets yta hårdnar och blir mindre känslig för . Gjorde helt rent och åkte sedan och köpte Faxe golvlut original. Trots att denna golvlut är naturell som innehåller den en massa pigment. Lätt Panik då golvlut inte sitter!


Effektivt mot gulning av alla trägolv och träytor FAXE Vit Lut har framställts speciellt för att stoppa träets gulningsprocess och ge ljust trä en mycket. Golvlut används på obehandlade trägolv av gran och furu. Duri Golvlut är speciellt framtagen lut för behandling av obehandlat eller nyslipat barrträd på golv, väggar, tak mm.

Vi har ett stort utbud av golvsåpa och golvlut. Hos oss handlar både privatpersoner och företag till bra priser. Välkommen till Floor Center! Var inne hos färghandlaren idag, där kan man visst sälja Kaustiksoda och vatten ( golvlut ) för flera hundra kronor litern :o näe, tänkte att det blir . Används på obehandlade trägolv av gran eller furu. Hur många mska du behandla?


Bromsar också så kallad gulning. Vill du ha förslag på antal och storlek på burkar? Nu har vi fått in Faxe golvlut i butiken. Vi har även vattenglas för dammbindning av betonggolv samt oxalsyra för blekning av trä och rengöring. TreStjerner Golvlut från Jotun Sverige AB.


Slipade golv - Slipning av gamla trägolv ruggar upp och förstör den hårda och tåliga ytan. Golvet blir mjukt av slipning och det tar många år att få upp en. Efterbehandla med hårdvaxolja, olja eller såpa – ofärgad eller vitpigmenterad. Lacka inte på ett lutat golv. Mer ingående information om företagens produkter inom golvlut , golvsåpa,.


Sortera efter: Namn Pris Artikelnummer. Lut får effektivt träets gulningsprocess att avstanna och ger det den .

Såpa, olja, lack eller rent av färg. Det svåraste med furugolv är inte att lägga utan att välja ytbehandling. Förbehandling i flera nyanser.


Produkttyp: Golvlut Storlekar: 1L, 2. Jämför priser och läs recensioner på Städutrustning. Gammeldags Trälut finns i ett par kulörer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg