måndag 21 maj 2018

Palena skridla hmotnost

Staviate alebo rekonštruujete dom a vyberáte si typ strešnej krytiny? Pri voľbe je jedným zo základných faktorov jej hmotnosť , ide totiž o tony . Ak bola však doteraz na streche pôvodná pálená krytina, môže byť bez problémov vymenená za škridly Bramac, pretože jej hmotnosť na mje rovnaká. Na obrázku vpravo hore je betónová krytina Bramac: Rímska škridla – antik.


Ich výhodou je nižšia hmotnosť od pálených či betónových škridiel a pomerne.

Avšak je aj oveľa drahšia ako pálená alebo betónová škridla. Bolero je škridla , ktorá je vhodná ako na nové domy, tak aj na rekonštrukcie. Tondach BOLERO základná škridla. Spĺňa najvyššie nároky modernej.


Odporúčané latovanie, cca 3- 3cm. Obecně lze říci, že betonová nebo pálená střešní krytina jsou co do. Röben MONZA plus základná škridla medená.


Základná pálená škridla väčšieho formátu.

Bezpečný sklon strechy od 35° s tesným . Takže dílčí závěr – plechová tašková krytina je lehčí, než pálená taška, avšak bez většího významu z hlediska dimenze krovu. Hladká keramická škridla CREATON BALANCE je veľkoplošná pálená strešná krytina vlnitého tvaru. Unikátny systém drážok zabezpečuje ochranu proti poveternostným vplyvom. Je to najžiadanejšia pálená škridla na Slovensku. KMB Beta, Betónová škridla krytina KMB Beta, Vápennoiesková tehla, Sendwixové.


Naše přírodní stavební materiály, cihly a pálená střešní krytina, vytvářejí příjemnou atmosféru bydlení a poskytují zdravý a bezpečný domov. Bobrovka je vedle prejzu nejčastější pálená střešní krytina, která se využívá na zastřešování. Jejími nevýhodami jsou: vysoká cena a velká hmotnost.


Ak však bola pôvodne na streche pálená krytina, môže byť bez problémov vymenená za škridly Bramac, pretože jej hmotnosť na mje rovnaká . Ak chceme použiť na našu strechu ťažkú strešnú krytinu, zvyčajne sa rozhodujeme medzi . Jednoznačná odpověď na tuto otázku neexistuje, pálená i betonová krytina mají každá své výhody i nevýhody. Pálená versus betónová škridla. Pojďme si je projít a vyvrátit několik rozšířených . Keramická pálená škridla patrí medzi ťažké krytiny.


Hmotnosť strechy nebude kolísať.

Najväčšou výhodou plechovej strešnej krytiny je jej nízka hmotnosť a rýchla . RAL na objednávku ( pálená prášková farba), možné aj malé množstvo . Solárna škridla je vyrobená tak, aby nenarušovala vzhľad Vašej strechy. Držiak, nerez, 1x staviteľný, štandardná škridla pálená. Moderná pálená škridla , ktorá svojím dizajnom uspokojí všetkých ľudí so vzťahom k modernej nezávislej architektúre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg