fredag 29 maj 2015

Bungalov s pultovou střechou

Moderní bungalov s pultovou střechou Jubileum Profi je zástupcem menších rodinných domů firmy ATRIUM. Tento dům můžeme navrhnout s různými typy . Bungalov s pultovou střechou – Opočno. Rodinný dům obdélníkového půdorysu a pultovou střechou se sklonem 10°.


K domu je přistavěn přístřešek pro dvě . Projekty pre rodinné katalógove bungalovy s pultovou strechou , ktorej výhody potvrdzuje atraktívna miera energetickej úspornosti, individuálne stavby domov.

Díky bungalovu získáte pohodlí, žádné schody, bezbariérový provoz, komfort i romantiku dovolenkových zážitků. Naše projekty bungalovů toto vše splňují. Celková užitná plocha11m2. Malý nízkoenergetický bungalov s pultovou střechou koncipovaný ve svahu s. Nízkoenergetický bungalov s plochou a pultovou střechou - Děhylov u Ostravy . Asan I je rodinný dům, který patří do kategorie malých domů.


Jedná se o přízemní moderní rodinný dům s plochou střechou , velmi kompaktní a úsporně řešený. Základová deska byla realizována na mírně svažitém terénu.

Prinášame vám niekoľko zaujímavých tipov na dom s plochou strechou. Pod sedlovou i pultovou střechou však vždy najdeme ve dvou podlažích . Typickým znakem moderních dřevostaveb ROHE je plochá střecha, díky které dům. Domy s plochou střechou bývají často zatracovány kvůli předsudkům z dob . Plánuji stavbu bungalovu s plochou střechou.


Mezi rodinnými domy na klíč je Cornalin klasikou, která se neokouká. V bungalove sa nachádza krb, komora, technická. Hlavnou výhodou projektu ZX1sú výstupy zo všetkých miestnosti smerom do záhrady. Táto časť bude pre Vás miestom oddych po každodennej práci.


Moderný bungalov s rovnou strechou a úžitkovou plochou 1mje svojím veľkým spoločenským priestorom obľúbený aj u väčších rodín. Unsubscribe from Jindřich Bareš. Rodinný dom prízemný s plochou strechou , dvojgaráž, izeb, kuchyňa, . U rodinných domů s šiknou pultovou střechou nebo zastřešením s atikou občas nastane problém, kdy stavební úřad nechce takový dům povolit s ohledem na . Pro vaše příjemné bydlení si můžete vybrat z přízemních bungalovů anebo . ORLANDO PLUS je architektonicky výrazný bungalov s charakteristickou pultovou střechou nad hlavním obytným prostorem.


Kompoziční uspořádání domu do . Obdélníkový půdorys jednopodlažního domu je zastřešen převážně pultovou střechou. Terasa probíhající po celé jižní fasádě je zastřešena .

Rodinné domy s putlovou střechou jsou oblíbené zejména svou jednoduchostí, materiálovou nenáročností a elegantním vzhledem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg