tisdag 19 maj 2015

Måla djur på sten

Alltid bra priser, fri frakt över 1kr och snabb leverans. Boken innehåller en del om hur man ska välja stenar - och se vilka former som döljer sig i stenen - och hur man skissar motivet och målar , med . Måla djur på stenar - I ett inlägg här på pyssel var det någon som rekommenderade böcker som beskriver hur man målar. Plocka roliga, häftiga, fula och kanske konstiga stenar och måla din egen favorit precis precis som du själv vill ha den. Katter och hundar, hästar och kor, vilda djur som rådjuret på bilden ovan.


Originaltitel, Tiere auf Stein.

Stenens form och struktur ger djuren liv på ett sätt som är svårt att uppnå med andra material. Att leta efter karaktäristiskt formade . Djur eller insekter som ofta syns till i trädgården är jättebra motiv för barn att måla på stenar , eftersom de både är lätta att måla och passar perfekt till att ha som . Tillgänglighet: Out Of Stock. Måla och tillverka troll och djur av stenar. Många målar stenar medan de mediterar och upplever djup avkoppling.


Om du målar djur ska du komma ihåg att börja med att skapa en bas på stenen. Vi talar favoritfärger, för jag tänker måla om den och han säger rött och grönt.

Jag ska måla ett djur på sitsen. Sten föreslår lejon men det blir . Måla exotiska djur på stenar (Innbundet) av forfatter Lin Wellford. Se flere bøker fra Lin Wellford. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och . Gå ut och leta upp några fina stenar , tvätta rent dem och låt torka.


Att måla på sten har blivit väldigt populärt, så det finns mycket fint att inspireras av på nätet. Dagens pyssel med barnen blev att måla på varsin stor sten. Bor man på landet är det ju bara att gå ut och hämta närmaste sten.


Det är enkelt att få fram olika djur genom att rita med tuschpennorna! Att måla med färg och pensel på stenar , visar jag en annan dag! Hon är en konstnär från Australien men numer bosatt i Canada.


När Elspeth McLean börjar sätta prickar på stenar hon hittar i havet så kan det . Längs med Vattenvägen i Stigtomta ligger små djur på lur. Det är Annelie Vestgöte som målat stenar i akrylfärg föreställande spindlar, zebror . Traditionell bild: att utveckla sin skicklighet i att teckna, måla och skulptera. Vuxenskolan har kvällskurser, också för barn och ungdomar!


Jag letade efter lite inspiration för ett utomhus-inomhus projekt som kunde locka fram även min 11-åring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg