måndag 18 maj 2015

Podstrešná fólia

Fólia pre poistnú hydroizoláciu. Podstrešná fólia Tyvek soft. Strešné fólie a parozábrany. Difúzna kontaktná podstrešná membrána s dvojitou integrovanou páskou pre nižšie sklony. Bezkontaktná podstrešná fólia určená pre odvetrané šikmé strešné .

Fólie 5x50m (75m2) Dodávateľ: MasterPlast. Paropriepustná fólia podstrešná vysoko difúzna 1g. Použitie: pod strešnú krytinu. Fóliu je možné použiť priamo na . JUTAFOL 1Špecial D je poistná podstrešná fólia určená pre vetrané šikmé strešné konštrukcie.


JUTAFOL D štandard 110g je poistná podstrešná fólia určená pre vetrané šikmé strešné konštrukcie. Odborné poradenstvo pre výber podstrešnej fólie podľa technických parametrov.

Konfigurátor pre určenie triedy tesnosti podstrešnej fólie. JUTAFOL D je vhodný pre použitie ako nekontaktná paropriepustná podstrešná fólia vo vetraných šikmých strechách. Jutafol D je trojvrstvová poistná hydroizolačná fólia. Umožňuje odvetranie vodných pár z . Vysoko difúzna podstrešná fólia , chránená netkaným rúnom z oboch strán, všetko z polypropylénu. OMEGA LIGHT Vysokodifúzna fólia.


Je extrémne difúzne otvorená podstrešná fólia na priame uloženie. DELTA ponúka perfektnú ochranu pre každú konštrukciu. Novinkou v sortimente poistných hydroizolácií je . Parotesná Al fólia s reflexnou vrstvou. Poistné hydroizolačné vrstvy –. AL fólia DS Alu 75m-vysoko parotesná fólia tvorená…, . Ak je použitá kontaktná podstrešná fólia.


Jednotlivé pásy izolácie sa režú o jeden až. Zabezpečuje správne fungovanie celého strešného systému.

Už by sa aj dala dať krytina, len fólia zostala od snehu poprehýbaná ( ponaťahovaná). Nájdite najbližšieho autorizovaného predajcu strešných výrobkov Ruukki. Jednoznačný identifikačný kód typu výrobku:.


Difúzne otvorená poistná hydroizolačná fólia pre dvojplášťové šikmé strechy, kontaktné na tepelnú.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg