torsdag 28 maj 2015

Titanzinek tabule

Tloušťka plechu mm, rozměr. Titanzinkový plech ve svitku. Používá se na výrobu klempířských výrobků a falcované střešní krytiny.


Tabule a svitky plechů různých materiálů, barev a rozměrů. Především pozink ( fezn), lakovaný pozink, titanzinek (tizn), měď (cu) a výrobců Lindab, Ruukki, .

Rovinné plechy, tabulové plechy titanzinek Rheizink. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Válcují se ze slitiny, splňující požadavky normy EN 988. Prodáváme titanzinek přírodní, který je předzvětralý se světle šedou vrstvou, ale na poptání seženeme. Uvedené výrobky jsou na skladě k okamžitému odběru.


Plechy nadělíme na atypické formáty dle vašich požadavků. Na každé z našich poboček je vybavená klempířská dílna, ve které z pozinkových , měděných a titanzikových plechů zpracováváme my nebo naši zákazníci .

TITANZINEK KJG - rš 250mm x 3m délka. Klempířské prvky, svitky a tabule. Zasláním poptávky se k ničemu nezavazujete. RHEINZINK - Rheinzink tabule dierované Tab. NedZink NATUREL je titanzinek vyráběný společností NedZink podle normy EN 988.


V sortimentu společnosti jsou plechy slitiny mědi a zinku ( titanzinek ) - tabule , svitky všech dostupných rozměrů a váhových provedení. Tabule , Plechy, Ploché střechy, Hobby profi střechy. Dostupnost: Externí sklad - dodání do dnů. Součástí služeb je možnost zpracování v naší klempířské dílně. Prodáváme pálené, betonové či lehké střešní krytiny, okapové systémy, klempířské prvky z materiálů měď, titanzinek , hliník a pozink, tabule i svitky.


V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Značkový titanzinek ,vysoká kvalita zpracování, tlouštka materiálu 0. PLECHY A SVITKY tabule TiZn tabule TiZn zvětralé tabule CU tabule AL tabule FeZn . Závětrná lišta na pultovou střechu ZLPS3, titanzinek - TiZn. ZLKT160-zavetrna-lista-pod-krajovou-tasku- titanzinek -TiZn . Vybrané oddělení titanzinek neobsahuje žádné zboží.

Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi požadovaného zboží. Systém krytí na stojatou drážku. Historie Životnost krytiny (viz tabule 160) je podstatně nižší než Klíč k poznání . Plechy - tabule a svitky k falcování stříháme na míru.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg