torsdag 21 maj 2015

Funkishus med utleiedel

Under finner du våre modeller merket med Med utleiedel. Klikk på bildene for å se mer. Ferdighus med utleiedel - vi har hus med utleiedel til flat tomt og hus med utleiedel til skrå tomt.


Mira er et nyskapende og luksuriøs funkishus med et bruksareal på 1kvadratmeter. Dette er et funkishus for deg som foretrekker takterrasse istedenfor en stor .

My-Hus presenterer – funkishus med utleie ! Marius er et funkishus med stor terrasse og utleiedel på både skrå og flat tomt. Corbel med utleie er et optimalt ferdighus for deg som ønsker å bygge med. HUSK - VI TILPASSER ALLE VÅRE HUS OG BYGGER PÅ DIN ID! I husets første etasje er det en separat leilighet med et boligareal på m2. Leiligheten er ideell for utleie og gir huseier en unik finansieringsmulighet.


Utleie i egen bolig er skattefritt, hvis du selv bor i mer enn halve utleieverdien av arealet. Har dere mulighet for å bygge med utleie , kan det .

For å hjelpe deg litt har vi sett på noen av fordelene med å bygge ferdighus med utleieleilighet. Hus leverandør som bygger moderne hus i Akershus, Buskerud og Vestfold. Vi har funkishus , moderne hus , mange boliger med utleie , tomannsboliger og . En kjeller eller underetasje koster forholdsvis lite å bygge sammenlignet med de øvrige etasjene.


Du får altså flere kvadratmeter til en langt. Ferdighus FLINT Tradisjon er et innholdsrik og praktisk hus i harmoni med god. Tradisjon og norsk harmoni med masse plass, og med utleie i sokkeletasjen.


Systemhus bygger moderne, tradisjonelle og herskapelige hus i hele landet. Flere av husene er det også tegnet inn en utleiedel. Man kan velge å leie ut hele underetasjen, i opp . Hitra har fem soverom og tre bad. En bolig, for eksempel Helgero (se bilde), kan bygges med utleiedel. Erik Larsen, daglig lederi Hellvik Hus Stavanger, oppfordrer alle til å . Sammen med deg ønsker vi å realisere din boligdrøm.


Vår huskatalog er ment å være en inspirasjonskilde. Om du ønsker din egen signatur tilpasser vi din . Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe.

Kjeller inneholder en utleiedel på 51mmed ett soverom, samt inngang og . Her finner du en oversikt over alle våre hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg