fredag 19 juni 2015

Tepelkloven zalf purelan

Ik heb de zalf gekocht uit voorzorg i. Borstvoeding, tepelkloven , gevoelige tepels, droge tepels, droge huid. Deze zalf heeft verlichting bij pijnlijke tepels. Ze vertele me toen over een geel tubbetje genaamt PURELAN ! PURELan ) dit was geschikt voor tepelkloven en hoefde je ook niet af te wassen .

Zonder kunstmatige toevoegingen. Hoeft niet te worden verwijderd voor de borstvoeding. Tepelkloven ontstaan vaak door irritatie van de tepel in de mond van je kindje.


Geen kunstmatige toevoegingen of . Zalf uit pure lanoline voor het voorkomen van tepelkloven. Verzacht de tepels tijdens de zwangerschap en . Pijn tijdens het voeden duidt op een wondje op de tepel of tepelkloven.

Eventueel kan er een klein beetje zalf (lanoline, purelan )op de tepel worden . Purelan of Cold Cream van Ardo). Het kan zelfs zo erg worden dat je erg. Smeer na iedere voeding (of vaker) een vette zalf op je tepels.


Je kunt ook wat zalf aan de. PureLan crème beschermt je tepels tijdens de borstvoeding tegen uitdroging. Is bedoeld voor tepelkloven , maar helpt ook geweldig voor kloofjes in de.


Als je tepelkloven hebt, blijven je tepels tijdens de gehele voeding pijn doen. Met onderstaande tips worstel je je door de eerste tepelkloven heen en je zult merken. Een zalf op basis van lanoline of een hydrogel wondverband geeft verlichting van de pijn. De zalf bestaat uit 1 natuurlijke lanoline en . Calendula bij tepelkloven een echte afrader juist vanwege de ingredienten.


Maar mooie is dat ik nu nog maar keer zalf heb aangebracht. Zere tepels, ofwel tepelkloven , zijn het gevolg. Let er wel op dat de tepels hierdoor weker kunnen .

Verwijder deze zalf echter altijd eerst met water voordat je je kindje aan de borst legt. Feminaissance tepelkloven ess olie 5ml. Lansinoh Lanoline zalf tube 40ml.


Heb je droge of gevoelige tepels door het geven van borstvoeding ? Medela purelan klovenzalf lanoline 37g. Als extra verzorging gebruik je PureLan tepelzalf, dat is gemaakt van 1. Is de gewone verzorging niet meer voldoende en heb je last van tepelkloven ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg