torsdag 11 juni 2015

Tondach steinbruck latovanie

Odporúčané latovanie , cca 3cm. Ak meníte aj latovanie , na výber máte ešte väčší sortiment výrobkov. Skutočné odtiene engob a glazúr TONDACH vyberajte podľa vyžiadaných vzoriek škridiel. Kvalitné stavebné materiály pre strechy, fasády, izolácie a hrubú stavbu. Dôležité je správne určiť rozstupy lát podľa krycej dĺžky škridly a sklonu strechy, aby strecha odolávala aj silnému dažďu, vetru a snehu.


Střešní taška TONDACH se vyrábí z nejlepších surovin a nejmodernější tech- nologií, díky . Francouzská má živě působící strukturu povrchu se zesíleným středem a okrajem. Táto škridla má jednoduchý tvar, variabilné latovanie a jednoduchú montáž. Tvarovo sa zhoduje s tradičnými škridlami, ale kvalitou a presnosťou ich podstatne prevyšuje. STEINBRUCK spĺňa predstavu mnohých zákazníkov o ľahkej a extrémne . Posuvnosť (nie je potrebné presné latovanie ). Hlavový zámok vyžaduje presné latovanie.


Latovanie : cca 3– 4cm. Steinbruck základná škridla prírodná. Je posuvná, čo umožňuje využiť existujúce latovanie. Spoločnosť TONDACH Vám ponúka širokú paletu farieb a tvarov, z ktorých.


TONDACH je možnosť použiť pôvod- né latovanie a vymeniť iba . Pokiaľ meníte aj latovanie , na výber máte ešte väčší sortiment výrobkov firmy . Priplatok k cene pre debnenie a latovanie krovov, výsky nad. Krytina pálená TONDACH TUNING FOL MONO. Hladam sikovnu partiu na vymenu novej strechy na chalupe 140mpri Hnusti( latovanie ,folia,skridla) 2xkomin,cakam ponuky.


Pasuje k tondach steinbruck. Tondach Steibrück posuvná škridla. Na starý strešný systém uložia kontralaty a latovanie s novou krytinou a zospodu umiestnia parozábranu. Prečo sa rozhodnúť pre TONDACH ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg