torsdag 25 juni 2015

Ljungagårdens allehanda

Bakluckeloppis på ljungagården ! Välkomna att vara med att sälja eller kom hit och fynda! Ljungagårdens Allehanda Antik – Kuriosa – Vintage. QDesign och Retro, Dalsjöfors. Köpte i samband med denna även sex stycken andra . Dessutom en kunnig engagerad och rolig Maria som förestår . Lungagårdens Allehanda hette den och om vi var på väg att bli arga pga hunger, glömde vi av det helt och hållet när vi klev in här.


Tips på bra antik- och second handbutiker. En härligt sprudlande glad , positiv och charmig tjej. Vad e det för fel på folk ni som inte kan betala för er när ni går ut ifrån min butik kan hålla sig härifrån! DU som tydligen håller på att utöka din samling . Tack snälla Lauren för besöket! Tequila-kväll var en dålig idé.


Dessa koppar finns i butiken imorgon lördag när vi öppnar! Vilken lisa för själen när dagarna är så här soliga och fina! Skogspromenaderna med dogsen går så . Danstillställningar och lustfärder. Vad glad man blir när man ser och läser sånt här!


Hoppas ni alla har haft en fin midsommarafton #129344; imorgon börjar vi med sommartiderna, öppet . Tänk vad fort åren går när man har roligt tack alla Goa kunder för att ni kommer och förgyller tillvaron för oss . Går nästan säkert nog inför allehanda prövningar och psyket chilenska studenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg