torsdag 11 juni 2015

Lås till gamla innerdörrar

Ett låshus som passar utmärkt till innerdörrar samt badrums- och toalettdörrar både i privatbostäder och . LÅSCYLINDER MILLERS 7-STIFT 3ST MATT KROM. Paket med tre cylindrar i matt krom. Fungerar till innerdörren så väl som . Ett stort utbud av gammaldags lås , kammarlås, WC- lås , nycklar och praktiska.


Avstånd mellan handtagen 1mm.

Möbellås - Boxlås - Garderobslås - Lås för skjutdörrar - Kolvlås - Rullås - Grindlås - Excenterlås - Vridlås - Infällda - Utanpåliggande. I denna kategori finns det . Vi har ett stort sortiment av dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar. Vi har också ett stort urval av färger och ytbehandlingar, mässing, nickel, rostfri, . Dessutom har vi låskistor för innerdörrar med både rak och rund stolpe samt WC- lås.


När det gäller innerdörrar sitter handtaget överst och nyckelskylten underst . Till innerdörrar har vi som standard valt låskista FAS 40C, vilket är den låslista som mest efterliknar de gamla dörrarnas lås. Låskistan finns även för toalet och .

Vi erbjuder betydligt mer än lås och nycklar för dina dörrar. Vi skapar dörrlösningar och har marknadens största utbud av produkter och tjänster inom säkerhet. Vi säljer godkända och prisvärda kombinationslås och hänglås för väskor och skåp, men även kompletta låssystem för dörrar samt enskilda delar såsom . Låsen finns både för höger och vänsterhängda dörrar.


Klicka på bilden för att se stor . Vändbart tryckesfall för höger- och vänsterhängda dörrar. Levereras med slutbleck och nyckel. Här får du bra tips om innerdörr och beslag till innerdörrar med dörrhandtag och dörrknopp. Det är inte ovanligt att man också måste byta lås.


Byggmax har handtag för både ytter- och innerdörrar. Montera dörrhandtag på innerdörrar. Ska handtaget sitta på en ytterdörr eller på en innerdörr ? Elektroniskt lås tribe Habo. Behöver du lås eller beslag till ditt nya hem? Innerdörr trycke i mattborstad krom Pack- B276KMN3.


Jag har ett rum jag gärna skulle vilja låsa till. Det finns ett lås på dörren men ingen nyckel. Vilket sätt är smidigast att gå tillväga.

Om du är osäker på om dina dörrar och fönster möter kraven i din försäkring - ta kontakt med din. Lås eller regla altandörr från insidan - även när du är hemma. Nya handtag skiljer sig oftast lite jämfört med de gamla och främst är den så. Fotografera gärna låset innan du tar isär delarna så kommer du . Gamla handtag kan vara fula, tappa fjädringen eller börja hänga efter ett tag. Tänk annars på att ett modernt lås ser annorlunda ut från ett . Beslagtillval till våra spegeldörrar och glasade innerdörrar.


Kan på begäran levereras med. I lås med regel är det den som sköter säkerheten. Vi tillverkar beslag efter gamla förebilder i egen fabrik i Eskilstuna.


Vi är stolta att föra arvet av Eskilstunas beslagsindustri vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg