onsdag 10 juni 2015

Tuschpennor att måla på sten

Posca japansk favorit passar alla torra ytor som papper trä sten läder. Perfekt att måla personliga inköpskassar för den miljömedvetne eller egna T-shirts med . Jag har bara målat med svarta tuschpennor , men det är ju kul att färglägga. Att måla med färg och pensel på stenar , visar jag en annan dag!


Det var otroligt roligt att göra och jag hade svårt att sluta.

De målade stenarna är perfekta att lägga bredvid en ljusstake och en vas, som lite . Ni behöver vackra stenar , hobbyfärg och tuschpennor som är. Dagens lätta instruktioner lyder: måla stenarna – gärna på båda sidor! Gå ut och leta upp några fina stenar, tvätta rent dem och låt torka.


Att måla på sten har blivit väldigt populärt, så det finns mycket fint att inspireras av på nätet. När färgen torkat kan du gå . Finns det pennor fungerar och håller i längden om man skriver på sten ? Plockat fina släta stenar på semestern som jag vill göra växtskyltar av.

Jag tror annars att Panduro har pennor som funkar, kolla i deras . Resultatet blir efter hur stenen är utformad och ibland också beroende på vilket struktur den har. Letar du efter tips och idéer till att måla på stenar med barn? Här är en enkel steg -för-steg guide med idéer och en lista på vad du behöver! I sommar passar det perfekt att samla stenar och pinnar som man sedan kan dekorera med barnen. Vi har använt poscapennor, garn.


Funkar på alla material: taveldukar, metall, glas, trä, sten , plast etc. POSCA PC- 3M är perfekta pennor för att måla tavlor eller skisser men används väldigt ofta . POSCA PC- 1M är perfekta pennor för att måla tavlor eller skisser men används väldigt ofta . Inlägg om Pennor skrivna av drewex. Ska man måla med vattenfärger så är ett lite tjockare papper bra så det inte. Många målar stenar medan de mediterar och upplever djup avkoppling samtidigt som de sammankopplar med sig själva. När barnen ska börja rita med tuschpennor så är ett av de största . Välj pennor med fin ände – mm.


IKEA - MÅLA , Tuschpenna , , Greppvänliga tuschpennor som får kreativiteten att flöda samtidigt som. MÅLA Tuschpenna , mixade storlekar blandade storlekar. Klart vädert som är på västkusten.

Blyerts och bläck, kulspetspennor, överstrykningspennor, stiftpennor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg