tisdag 16 juni 2015

Bramac duna kúpcserép ár

Bramac Duna Novo téglavörös kúpcserép. Szükséglet: szükség szerint. Ft (az ár tartalmazza az ÁFA-t). Téglavörös, sötétvörös, antracit színben.


A Duna fodrozódó hullámai melyik színben tetszenek Önnek?

Melyik legyen háza tetején ? Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - bramac cserép. Hogy néz ki a tetőn a cserép ? A Duna tetőcserép a Duna fodrozódó hullámait idéző egyedi formavilágával, új építészeti megjelenést. Még nagyobb választékért látogasson el a bramac. A gerincek kónuszos kialakítású fedőeleme. A félnyereg tetőcserép rögzítése csavarozással történik.


Toolflex szerszámtartó Webshop.

Szerintem az árak is rendben voltak, bár nem jártam körbe minden kereskedőt :) A tanácsok sokat . BRAMAC NATURA PLUS BETON CSERÉP. Az árak bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁ-t. Előnyös ár , amely lehetőséget biztosít a megalkuvás nélküli tetőfedésre,. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek. Még évek múltával is megőrzi a cserép az eredeti színét.


A cserép különleges Novo felülete kompromisszum nélküli minőséget nyújt az építkezőknek, elérhető áron. Az akciós ár a raktári készletünk erejéig érvényes ár (Raktársöprés akció), mely korlátozott me. Dunacenter Kúpcserép lezáró alu. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár.


A hirdetési ár nem tartalmazza az útdíj összegét! Lumino Plus cserép téglavörös Katt rá a felnagyításhoz. Kiszerelési bruttó ár : 2Ft . DUNA HUNGÁRIA, Építőanyag - Kereskedő Csoport. Vásároljon akciós áron Terrán Synus, Danubia, Rundo cserepet 06.


A feltüntetett árak kizárólak online megrendelés esetén érvényesek.

Kedvező árak , országos kiszállítása. Cimkék: betoncserép, cserép , tetőcserép.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg