tisdag 23 juni 2015

Aluminium komposit skivor

Vanlig byggstandard för fasader är mm med mm aluminium. Konstruktionen ger ett lätt och styvt material med . Dibond är ett varumärke, kompositpanel i aluminium har liknande egenskaper. PGM Bond är en sandwichskiva som består av två ytterskikt av aluminium (mm) med kärna av polyetylen.


The superb properties of this material boost . Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av plastskivor, plaströr och plaststänger.

Vi är också en av marknadens ledande plastbearbetare. V- spontningsenhet för aluminium och komposit skivor. Plywood MDF-Board Spånskivor Melaminbelagda Skivor Fanér Lamellträ Limfog Laminat Massivträ Byggplywood. Det finns många utmaningar för bearbetning av komposit material. För finfräsning av singel skivor.


CFRP (Kolfiber armerad plast), och aluminium. Skivorna kan variera i färg, struktur oc. Nu leder Swerea SWECAST projektet MACS som .

Dubbla länkarmar i aluminium med tvärliggande. Multilink med subframe i aluminium. Partihandeln oexpanderade aluminium honungskaka skivor för. Ett för aluminium , aluminium komposit och andra hårdare material upp till mm. Ett annat för halvstyva material upp till mm.


Spinlock däcksblock, skivor. Skyffeln är gjord av aluminium och har ett stadigt grepp. Aluminium Honeycomb kärnar ur för komposit paneler. Snöskyffel Ekc Nordic Komposit 113X32x38cm.


Trälisterna går att få i många. Rustika och kraftiga skivor som ger mycket känsla. Av varje diameter kapades två skivor upp för att kunna göra två. Du kan välja en kantlist i samma akrylfärg, eller med en kantlist i aluminium. De har god motståndskraft mot vatten, solljus och fläckar.


Då akryl gjuts i ett stycke . Skivor i natur- eller komposit - sten är exklusiva, tåliga, och tidlösa. Akrylsten ger stor frihet i utformningen.

En bänkskiva i trä ger en varm och levande känsla,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg