måndag 15 februari 2016

Přízemní dům se sedlovou střechou

Plochá střecha lze nahradit i sedlovou popřípadě i pultovou střechou. Moderní rodinné domy se sedlovou střechou od architektů z MASTER DESIGN. Přízemní rodinný dům se sedlovou střechou , který díky použitým materiálům . Mar Část přízemí objektu je věnována krytému vstupu do budovy,. Jednopodlažní stavba se sedlovou střechou s nízkým sklonem, která je .

Projekty bungalovů neboli přízemních domů jsou v poslední dobou velice rozšířené. Rodinný dům s sedlovou střechou Bungalov 1se vyznačuje komfortní dispozicí i . Jarda je přízemní rodinný dům menší velikostní kategorie obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou o sklonu 25°. Nela A je přízemní dům vhodný na úzké, případně menší parcely. Oproti domu Nela A má tento dům sedlovou střechu. Dec V případě, že máte bungalov se sedlovou střechou a využíváte.


Moderní dvoulodní přízemní dům se sedlovou střechou s mírným sklonem.

Dům inspirovaný vesnickými stavbami s použitím prvků současné architektury. Apr Valentýn je přízemní rodinný dům s využitým podkrovím se sedlovou střechou o sklonu 42˚. Koruna štítového zdiva vystupuje nad úroveň příčného profilu střešní . Přízemní dům se sedlovou střechou , uzpůsobený tak, aby jedno podlaží . Dům typu přízemní bungalov se sedlovou střechou. Orientace obytné části na jihozápad.


Dispozice řešena s ohledem na maximální využití . Bungalov Selenit - dřevostavba se sedlovou střechou Přízemní dřevostavba. Stavba je takřka čtvercového tvaru se sedlovou bez přesahovou střechou , která. Jedná se o přízemní nízkoenergetický rodinný dům s valbovou střechou a . Zvolte přízemní dům Pallas, který je navržený přímo do menšího svahu. Jedná se moderní, vzhledově výrazný rodinný dům se sedlovou střechou bez. V přízemí je obytná část tohoto typového rodinného domu, která se skládá z . MODERNÍ DŮM SE SEDLOVOU STŘECHOU.


Jednopatrový rodinný dům se sedlovou střechou. Do přízemí vstoupíme zastřešeným vchodem přímo do chodby, kde se dále vstupuje do haly.

Menší rodinný dům se sedlovou střechou. Jednoduchý půdorys tří pokojů a technické místnosti včetně koupelny s bezvadně vyřešeným přesahem střechy a. Prohlédněte si náš katalog oblíbených typových dřevostaveb. V našem katalogu rodinných domů najdete menší přízemní bungalovy i velké dvougenerační, . Funkčně je rozdělen na denní část umístěnou v přízemí a klidovou část umístěnou v. Typový model rodinného domu Pedro se sedlovou střechou , který je dále .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg