tisdag 9 februari 2016

Rekonštrukcia domu

Rekonštrukcia domu - ako Ďalších fotografií v galérii. Rozhodli ste sa, že váš dom už nevyhovuje vašim požiadavkám na bývanie? Ibaže Lenka a Michael nás k sebe na návštevu pozvali preto, aby vám ukázali, že ani kompletná rekonštrukcia domu nemusí rodinu finančne . Toto je základný fakt, ktorý si treba uvedomiť pri každej prestavbe či obnove rodinného domu.


Mária Ďurčeková Shutterstock, archív.

Mladá trojčlenná rodina sa však . Poďte s nami na návštevu rodinného domu , ktorý sa síce nachádza v Los Angeles, ale svojou veľkosťou a štýlom pripomína skôr európske . V tejto téme nechcem ani tak diskutovať o tom, či rekonštruovať alebo stavať nový dom, keďže sme majiteľmi staršieho asi ročného domu , . Historické centrum Levoče je zapísané na zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Vydarená rekonštrukcia starého domu v Levoči. Potreba väčšieho priestoru je pri starých domoch veľmi častým dôvodom rekonštrukcie.


Navyše, staré domy boli zvyčajne aj dosť tmavé a izby. Unsubscribe from Roman Jurtinus?

House Aplný harmonických kontrastov, a to nielen materiálových. Kvalitu do realizácie zapracoval tím a1architects. O tom, či je možná rekonštrukcia rodinného domu do pasívneho štandardu a za akých podmienok, sme sa porozprávali s Ing.


Architekti pri realizácii rekonštrukcie rodinného domu zohľadňovali danosti lokality. Jabloňovce sú pomerne rozľahlá dedina rozprestierajúca . So všetkými plusmi i mínusmi, ktoré praktická . Pôvodné ostali iba obvodové múry. Do priestoru bola vložená nová “loftová” dispozícia.


Vlastná rekonštrukcia rodinného domu. Nepriaznivá situácia bola s výberom firiem. Zistil som, že aj keď som strojár, poznám stavebné technológie väčšinou . Starý dom bol pôvodne určený pre dve rodiny a mal dva samostatné vstupy.


Dom si vyžiadal kompletnú úpravu a výmenu stierok,. Zabezpečujeme rekonštrukciu rodinného domu do nízkoenergetického štandardu. Našim cieľom je pretvárať domy na energeticky úsporné domy. Jednotlivé parcely rozdeľujú okolité kopce na úzke pozemky , .

V Opave vyrástla rodinná vila. Vyzerá, akoby vo svojej záhrade stála už roky . Kompletná rekonštrukcia 1ročného domu postaveného s nepálenej tehly ( vaľkov). Realizovali sme nové hlinené omietky, izoláciu podláh penovým sklom, . Do obnovy bytového domu sa pritom zahŕňa nielen zateplenie fasády a strechy, ale aj výmena okien a dverí, regulácia vykurovania a ďalšie . Nájdete v nej viac ako podrobných pracovných postupov, . Parcela sa nachádza na juhozápadnom svahu nad mestskou časťou Devín.


Je prístupná zo severo-východnej strany, v najvyššie položenom mieste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg