måndag 8 februari 2016

Vlnitý plech 2500mm

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Trapézový plech PRECIT H12 . Pozinkovaný plech a poplastovaný plech trapézový dostupný online na . Vlnitý plech se dále může připevňovat pomocí tzv. Vlnité plechy jsou tradiční a levné řešení na zakrytí průmyslových objektů, přehled profilovaných plechů najdete zde.


Přístřešek, oboustranný, základní, trapézový plech , přístřešek pro kola.

CB PROFIL vyrábí a dodává trapézové plechy a vlnité plechy, sendvičové panely , hraněné lemovací a výztužné profily, klempířské prvky, spojovací a těsnící . Zadná stena pre prístrešok jednostranný, trapézový plech. Technické parametry: PDF icon tr_50_250. Ocelový plech s polyesterovou povrchovou vrstvou tloušťky mikronů se hodí pro obložení . Perforovaný plech může být použit k výrobě trapézových plechů, stěnových kazet. Najviac používaný je oceľový plech, ale vyrábajú sa aj plechy z iných kovových.


Akciová ponuka - trapézový a vlnitý plech. TRAPÉZOVÝ PLECH T(střešní a fasádní profil). Krytina pozinkovaný trapézový plech 35mm, tl.

Součinitel prostupu tepla U=527 . I, značka oceli S 2JR, označení průřezu 16 t, 2. Brana sa nachadza v Kežmarku,moznost dovozu po dohode. Venkovní opláštění : trapézový plech mm, nátěr RAL dle požadavku. Lokalita: Krnov Termín dodání: dle dohody.


Děkuji předem za Vaši nabídku. Střechu tvoří pozinkovaný trapézový plech tl. B sd(jako system na trapézový plech ) E – (samostatný produkt). Povrchová úprava: lesk, mat,. VLNITÝ PLECH ,CENA ZA VŠE 500.


Střecha - trapézový pozinkovaný plech tloušťky mm, parozábrana, . V současnosti je mnohem větší. Tloušťka: mm – mm na skladě. Hliníková sťahovacia lata , trapézový - vystužený profil, plastové koncovky. V súčasnosti je oveľa väčší.


Střecha kontejneru - trapézový pozinkovaný plech tloušťky mm, parozábrana, izolace, vnitřní obklad - laminovaná . Používají se jako prosvětlení střech v návaznosti na jiné neprůsvitné materiály jako jsou vlnitý plech , desky z vlákno.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg