onsdag 17 februari 2016

Utsättning av snökäppar

I år har vi tänkt hantera snökäpparna själva. Nordic Way för första gången med sina svenskodlade snökäppar. Och snökäpparna får man sätta upp själv. Spett , Batteridriven borrmammare, elverk på släpkärran å borrmaskin. Inget är gjort åt infarten till nya tomterna.


Där skulle något behövas göras innan vintern.

Den oktober kallas till arbetsmöte kl 10. Uppsättning av vägmärken inkl. Vägmarkeringar Vi kan ordna alla typer av markeringar på . Jag ser mängden saltlösning som lagts ut: kubik och tid för utsättning av snökäppar. Ett antal kilometer grusväg är nu försedda med snökäppar.


Det känns i armar och axlar. I dag har vår ordförande Stefan Skalman, Roger Nordqvist och Bengt Arne Pettersson jobbat med utsättning av snökäppar. Ett stort tack till de medlemmar som hörsammat kallelsen till utsättningen av snökäppar.


Arbetet var avklarat på timmar, bra jobbat.

Speciellt avser uppfinningen en snökäpp för automatisk utsättning från en mobil platt-. Vid en rationell utsättning av snökäppar används en mobil plattform där. Hyvling av grusvägar utföres. Jag har pinnarna osv på flaket på pickupen och sen kör jag utsättning varje halv och helsiffra på trippmätaren, brukar bli bra :grin: Har provat . Det gäller också för utsättning av snökäppar inför vintern.


Har man frågor kontaktar man sektionsansvarig. Utsättarspettet underlättar vid utsättning av mät- och snökäppar , staketstolpar etc. Spättet fungerar även i tjälad och hård. Snöböjd träd som blockerar vägen.


Snökäppar har satts upp längs hela vägen. Klippning av diverse grenar och sly. Föreningen bjuder på grillat och fika vid grillplatsen ca . Utsättning av snökäppar och snöplogning har skett efter behov och denna vinteren bjöd på mycket snö. Det har också satts ut en del nya trafikskyltar i avsikt att . Utbyggnaden av Öddö Brygga har inneburit ett betydande och onormalt slitage på vägen och . För att reducera hastigheten på vägen har.


Under söndagen sattes snökäpparna upp. Ordförande har förhandlat fram ett nytt.

I år utfördes det av en person på . Vi vill även att ni tar med utsättning av snökäppar , sopning och dikesklippning och specificerar kosten för detta och om det är ni som kommer utföra det eller om. För utsättning av snökäppar på GA:ansvarar Erik Bobrink och Mikael Andersson. Förberedelser inför vintersäsongen har skett genom utsättning av snökäppar samt översyn och påfyllning av sandlådor. Snöröjning och halkbekämpning har . Anmälan till kommunen ang vägbidrag.


Kontroll av sand för halkbekämpning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg