fredag 26 februari 2016

Studentkortet aktivera

Varför ska jag aktivera Studentkortet ? Genom att aktivera kortet får du tillgång till 100-tals rabatter via Studentkortet. Här hittar du tydliga instruktioner för hur du skaffar ditt Sommarkort: Ladda ner appen eller gå in på studentkortet. Får du upp ett felmeddelande att det inte hittas en medlem med den e- postadressen, hör av dig till vår kundtjänst om du är säker på att ditt kort är aktiverat och . Om du inte har aktiverat ditt Studentkort kan du även göra det via appen.


Sommarkortet är ett tillfälligt digitalt Studentkort för dig som ska börja i. När du aktiverat ditt Sommarkort kan du logga in på studentkortet. Välkommen till Studentkortet. Du har nu aktiverat ditt studentkort ! Nu kan du börja använda dina studentrabatter. Vi erbjuder dig rabattkoder inom resor, kläder, . Klicka här för att göra det. Studentkortets rabattknapp påminner dig varje gång du besöker en webbplats där du kan få studentrabatt.


Det kostar inget att aktivera kortet och det tar inte lång tid. Aktivera kortet i mobilen genom att följa instruktionerna i mejlet. Nov Studenter har under terminstid rätt till rabatt för resor med Skånetrafikens tåg och bussar. Men för den som hoppar på en utbildning när . Rabatt för studenter över år. Du som har fyllt år och studerar till minst procent under en hel termin på universitet, högskola, komvux eller annan . Istället gäller studentrabatten för dig som har ett Mecenat- eller Studentkortet.


Mecenatkort eller Studentkort med studentresesymbolen i app. Jag accepterar Studentkortets allmänna villkor och vill aktivera mina . Läs mer om det digitala kortet här: studentkortet. Jag KAN INTE AKTIVERA MITT DIGITALA MEDLEMSKORT. Har du varit student på KI de senaste .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg